forumforumfelicitarihoroscop

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

dieta clasica

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TopFeminin.ro -> Diete
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
una_persona

Data înscrierii: 13/Dec/2008
Locație: suceava

MesajTrimis: Sâm Dec 13, 2008 12:16 pm    Titlul subiectului: dieta clasica Răspunde cu citat (quote)

[color=indigo][/color][size=9][/size] nu am crezut niciodata ca dieta clasica pe care am aflat-o de la my mom ar putea da rezultate vreodata dar se pare ca m-am inselat,am pierdut mult timp cautand diete rpide sofisticare pe inernet , am incercat si o dieta cu supa de varza va spun ca nu merita are un gust oribil si te simti mult mai bine daca tii o dieta clasica.de exemplu:-poti sa manaci tot ceea ce crezi u ca este bun pentru a nu te ingrasa (adika manacaruri cat mai sarace in grasimi)-nimeni nu spune ca nu ai voie sa mananci paine , poti sa mananci dar nu in exces (adika cat mai putina posibil)-sportul este necesar dar nu ceva strict (adika poti sa mergi mult<si asta e un sport>,poti sa faci ce sport vrei u nu trebuie neaparat sa te chinui cu abdomene , etc.....) va spun eu ca merita chiar daca e pe lunga durata (succes la slabit Exclamation !!!)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TopFeminin.ro -> Diete Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
TopFeminin.ro