Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
una_persona
Data înscrierii: 13/Dec/2008 Mesaje: 1 Locație: suceava
|
Trimis: Sâm Dec 13, 2008 12:16 pm Titlul subiectului: dieta clasica |
|
|
[color=indigo][/color][size=9][/size] nu am crezut niciodata ca dieta clasica pe care am aflat-o de la my mom ar putea da rezultate vreodata dar se pare ca m-am inselat,am pierdut mult timp cautand diete rpide sofisticare pe inernet , am incercat si o dieta cu supa de varza va spun ca nu merita are un gust oribil si te simti mult mai bine daca tii o dieta clasica.de exemplu:-poti sa manaci tot ceea ce crezi u ca este bun pentru a nu te ingrasa (adika manacaruri cat mai sarace in grasimi)-nimeni nu spune ca nu ai voie sa mananci paine , poti sa mananci dar nu in exces (adika cat mai putina posibil)-sportul este necesar dar nu ceva strict (adika poti sa mergi mult<si asta e un sport>,poti sa faci ce sport vrei u nu trebuie neaparat sa te chinui cu abdomene , etc.....) va spun eu ca merita chiar daca e pe lunga durata (succes la slabit !!!) |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|