forumforumfelicitarihoroscop

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

mezoterapie

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TopFeminin.ro -> Îngrijirea corpului
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
predeteanuc

Data înscrierii: 21/Iun/2011

MesajTrimis: Mar Iul 26, 2011 9:43 am    Titlul subiectului: mezoterapie Răspunde cu citat (quote)

a facut cineva mezoterapie? si daca da, pe ce zona a corpului?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
jasminpopescu

Data înscrierii: 24/Mai/2011

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2011 12:25 pm    Titlul subiectului: Re: mezoterapie Răspunde cu citat (quote)

predeteanuc a scris:
a facut cineva mezoterapie? si daca da, pe ce zona a corpului?

buna,

din cate am auzit rezultatele incep sa se vada dupa a 2 sedinta, tenul devine mai luminos, isi schimba carecteristicile si vei observa ca va trebui sa iti schimbi crema,,, mai slaba. stiu ca se face pe maini, gat, fata si decolteu. sincera sa fiu as face si eu, si iti spun si de ce. mezoterapia este un amestec din cele mai bune substante ... sunt injectate la nivelul superficial al pielii.
ar trebui sa ne gandim bine cand facem acest tratament, cat dam pe creme si cat de eficiente sunt??? eu zic ca se merita. unde te duci sa faci acest tratament?
Sus
Dana Morar

Data înscrierii: 12/Dec/2016

MesajTrimis: Lun Dec 12, 2016 12:45 pm    Titlul subiectului: Fara riduri! Răspunde cu citat (quote)

Buna,

Eu am apelat la mezoterapia cu ac, pentru rejuvenarea faciala! M-a scapat de riduri, am un ten foarte frumos acum, hidratat si sanatos! Recomand sa mergeti la Silvia Stanculescu, este un medic foarte bun! Imi place mult de ea, este o femeie extraordinara si un medic in care ai incredere!
Sus
Sabina Enea

Data înscrierii: 30/Ian/2017

MesajTrimis: Lun Ian 30, 2017 12:23 pm    Titlul subiectului: Mezoterapie pentru coapse Răspunde cu citat (quote)

Buna!

Ca sa va raspund la intrebari, eu am apelat la mezoterapie pentru eliminarea celulitei de pe coapse. Din recomandarile unor prietene, am ales-o pe Silvia Stanculescu, medic estetician.
La bine lucrurile au fost simple, stiam clar ce vreau, stiam de acest medic, citisem articole despre ea plus parerile prietenelor, asa ca am intrat in capinetul ei hotarata. Am avut putine emotii la inceput, dar cu ajutorul Silviei am trecut peste ele, iar procedura a fost un succes.
Dupa cateva saptamani (aproape 4) ma declar foarte multumita! Very Happy
Sus
StefaniaM

Data înscrierii: 26/Noi/2017

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2017 2:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu de exemplu am facut mezoterapie impotriva ridurilor din jurul ochilor si a gurii, rezultatele chiar au fost vizbile si au durat cam 8 luni efectul, avand in vedere ca nu am un stil de viata tocmai echilibrat (calatorii, serviciu, cafea multa...)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TopFeminin.ro -> Îngrijirea corpului Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
TopFeminin.ro