Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Ruxy.nr.1
Data înscrierii: 10/Oct/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Sâm Oct 10, 2009 3:23 pm Titlul subiectului: Re: tratamente vs bisturiu |
|
|
Dalinda a scris: | Sunt si eu in cautarea unor solutii si incerc pe cat posibil sa evit bisturiul, caut optiuni care nu ar implica o interventie chirurghicala. Momentan am gasit o gama de produse pt marirea sanilor BosomPlus: pastile si 2 tipuri de creme. Le folosesc de aproape 2 luni,atat cremele cat si pastilele,dupa prima sapt am remarcat o usoara ridicare si marire a sanilor, iar acum deja cresterea cupei e evidenta. sunt extrem de multumita si va recomand si voua produsul,daca vreti sa aflati mai multe despre produs au si site oficial pt romania (unde de altfel poate fi facuta si comanda)
Daca incercati produsul sa-mi spuneti ce efect a avut la voi si in cat timp. |
aoleu cata vrajeala.. |
|
Sus |
|
 |
|
Ruxy.nr.1
Data înscrierii: 10/Oct/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Sâm Oct 10, 2009 3:32 pm Titlul subiectului: ... |
|
|
o operatie buna pe care s-o faci la un doctor spre ex al Monicai Columbeanu etc..te costa intre 4000 si 6000 de euro...o priet si-a pus cu 4500 la acel doctor si e f multumita..e o metoda f noua in care nu se vede decat o linie fina roz deoarece op este facuta cu laserul deci nu este o taietura care sa ramana cicatrce.Si normal ca poti alapta ptr ca siliconul este bagat sub muschi si nu numai ci si din spusele doctorului asa reiese..durerea trece intr-o sapt asa ca sa scapi de ea..am impresia ca dupa operatie poti pleca acasa sau cel mult dupa o zi;) |
|
Sus |
|
 |
alexandra.t Vizitator
|
Trimis: Mie Noi 17, 2010 11:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu mi-am facut operatia de marire a sanilor la doctorita Bunila de la Spitalul de Arsi acum 1 ani, sanii sunt perfecti, nu am urma de la bisturiu si nu am nicio problema cu ei. O recomand pe doaman doctor daca vreti sa apelati la o astfel de interventie! |
|
Sus |
|
 |
copaciu_simina
Data înscrierii: 04/Mar/2012 Mesaje: 5
|
Trimis: Dum Mar 04, 2012 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu as recurge la o asemenea operatie,dar fiecare e liber sa faca ce vrea si cum vrea.Parerea mea e ca presupune un mare risc si niste dureri prea mari si nici nu as putea spune cu certitudine ca m-as simti mai bine daca as avea sanii mai mari |
|
Sus |
|
 |
mary.emma
Data înscrierii: 15/Mar/2012 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Mar 15, 2012 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci cine ma place ma place si cu sani mici si cu ei mari..deci eu sunt impotriva acestor operatii..dak barbatilor le place sanii mari sa isi implanteze ei  |
|
Sus |
|
 |
razi_azi
Data înscrierii: 17/Noi/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Mar 28, 2012 3:23 pm Titlul subiectului: mici mari sau mari si mai mari |
|
|
fiecare le stie pe-ale ei, sunt fete cu sanii mari care vor si mai mari, sunt cu ei mici si nici ca le pasa de asta.  |
|
Sus |
|
 |
Florentina Vizitator
|
Trimis: Sâm Iun 02, 2012 8:30 pm Titlul subiectului: Mi-am pus implanturi mamare |
|
|
Buna tuturor, eu deja am trecut printr-o operatie de marire a sanilor si pot sa va spun ca nu imi pare rau deloc, din contra cred ca a fost cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac pentru mine. Mi-a trebuit mult curaj si mult timp sa ma decid pentru ca ma temeam de spital si de tot ce inseamna medici. Asta pana cand am cunoscut-o din intamplare pe Dr Silvia Stanculescu la un eveniment si intrand in vorba cu dansa mi-a putut raspunde la toate intrebarile si nelamuririle mele legate de operatie, riscuri...
N-a mai durat mult pana cand am facut si prima vizita la clinica Genesys, unde opereaza dansa si cam asta a fost...peste 3 saptamani m-a si operat Marimea silicoanelor e perfecta pentru mine si n-am avut complicatii sau neplaceri, doamna doctor mi-a oferit toate ingrijirile si atentia necesara. O apreciez mult pentru ca face parte din acei medici care se vede ca-si fac meseria cu drag si placere.
Eu nu judec pe nimeni, nu-mi place sa dau sfaturi si de-asta consider ca fiecare trebuie sa faca ce simte...eu am simtit ca aveam nevoie de niste sani mai mari si asta mi-a adus bucurie. |
|
Sus |
|
 |
stefanica Vizitator
|
Trimis: Lun Iun 25, 2012 8:33 am Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt foarte multumita de sani mei...nu sunt mari dar nici mici...deci mie imi plac si nu mi-as face implant niciodata! |
|
Sus |
|
 |
Ionela Vizitator
|
Trimis: Vin Iul 13, 2012 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Am avut si eu o perioada in care eram convinsa ca o sa imi fac operatie de marire, dar in timp m-am gandit mai bine, am analizat situatia si m-am razgandit  |
|
Sus |
|
 |
Annie Vizitator
|
Trimis: Mar Sep 04, 2012 9:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am de ce sa ma gandesc la o operatie de marire atata timp cat m-am masurat de curand si am ajuns la 90..asta din cate stiu eu inseamna ca e perfect,nici mari dar nici mici |
|
Sus |
|
 |
mirunaalex
Data înscrierii: 20/Mai/2011 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Sep 05, 2012 8:45 am Titlul subiectului: Re: tratamente vs bisturiu |
|
|
Ruxy.nr.1 a scris: | Dalinda a scris: | Sunt si eu in cautarea unor solutii si incerc pe cat posibil sa evit bisturiul, caut optiuni care nu ar implica o interventie chirurghicala. Momentan am gasit o gama de produse pt marirea sanilor BosomPlus: pastile si 2 tipuri de creme. Le folosesc de aproape 2 luni,atat cremele cat si pastilele,dupa prima sapt am remarcat o usoara ridicare si marire a sanilor, iar acum deja cresterea cupei e evidenta. sunt extrem de multumita si va recomand si voua produsul,daca vreti sa aflati mai multe despre produs au si site oficial pt romania (unde de altfel poate fi facuta si comanda)
Daca incercati produsul sa-mi spuneti ce efect a avut la voi si in cat timp. |
aoleu cata vrajeala.. |
ruxy,
sunt incantata ca ai gasit o solutie... de ce nu? orice e posibil.... sa bei si o cana cu ceai si cresc sanii. pastilele si alte suplimente iti pot deregla organismul. acolo sunt niste hormoni, etc... ti-ai facut analizele inainte sa vezi ca sanatatea iti da voie sa iei acele pastile? este spre binele tau.
si eu am citit foarte multe pe internet inainte de a recurge la metoda de marire a sanilor cu gel macrolane. cred ca peste 1 an si jumatate recurg la implanturi.
prima data am auzit de aceasta de la verisoara mea din america. apoi am gasit aici un centru medical (dupa nenumaraate alte cautari, tot pe net) si l-am gasit pe domnul doctor morad.
daca tu esti multumita cu ce ai reusit sa obtii si in speranta ca rezultatul este permanent, ma bucur  |
|
Sus |
|
 |
Andre22 Vizitator
|
Trimis: Mar Noi 05, 2013 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Visam la o perfectiune feminina si nu stim cum s-o atingem. Ei bine, am solutia pentru voi. Stiu ca noi femeile am vrea sa avem sani cat mai mari si mai frumosi. Mi-a recomandat o prietena sa merg la clinica Dr. Dobos pentru orice fel de interventie estetica si mai ales pt cea la sani. |
|
Sus |
|
 |
ionita15
Data înscrierii: 02/Dec/2013 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 02, 2013 11:58 am Titlul subiectului: Suplimente Breastfast pt cresterea sanilor |
|
|
Si eu vroiam initial sa recurg la interventie chirurgicala, dar am zis sa incerc si un tratament cu suplimente inainte. E incredibil cat de bine a raspuns organismul la acest tratament. Sanii mei au castigat in circumferinta si au alta fermitate. Ma bucur ca am ales sa incerc suplimentele inaintea operatiei, pt ca in felul asta am scapat definitiv de interventia chirurgicala! |
|
Sus |
|
 |
AndreeaDiana
Data înscrierii: 28/Noi/2016 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Noi 28, 2016 2:52 pm Titlul subiectului: Client multumit |
|
|
Eu mi-am marit sanii pentru ca ma deranja f mult faptul ca erau mici, trebuia sa port mereu sutiene cu push-up. E o decizie de care sunt f multumita, mi-a fost frica la inceput dar cred ca e ceva normal. O recomand pe Silvia Stanculescu, pe mine m-a ajutat f mult sa am un medic ca ea, e de exceptie! |
|
Sus |
|
 |
|