forumforumfelicitarihoroscop

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pastile pentru slabit
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TopFeminin.ro -> Medicină generală
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
aurelia90

Data înscrierii: 11/Noi/2013

MesajTrimis: Lun Noi 11, 2013 2:39 pm    Titlul subiectului: Pastile de slabit Thermacuts Răspunde cu citat (quote)

Un supliment destul de puternic in arderea grasimilor este Thermacuts. Eu am facut o cura cu el pe 2 luni si am dat jos 8 kg. Nu stiu daca e mult sau putin, dar ma bucur nespus ca am mai eliminat din kilogramele pe care le aveam in exces!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ioanas

Data înscrierii: 17/Dec/2013

MesajTrimis: Mar Dec 17, 2013 12:11 pm    Titlul subiectului: Pastile de slabit Răspunde cu citat (quote)

Si eu folosesc suplimentul asta de ceva vreme si sunt destul de multumita de rezultatele pe care le-am obtinut! Nu mi-a provocat nici un efect advers si am slabit mai mult in prima parte a curei!
Momentan acum tin si dieta si exercitii fizice!
Sus
ioanabal

Data înscrierii: 14/Ian/2014
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Ian 14, 2014 3:26 pm    Titlul subiectului: Pastile de slabit Thermacuts Răspunde cu citat (quote)

Pe langa suplimentele astea ati facut si exercitii si ati tinut si dieta?
Pana la urma de la ce slabesti? De la dieta ? De la exercitii? De la pastile? Sau de la toate trei?
Multumesc mult!
Sus
aurelia90

Data înscrierii: 11/Noi/2013

MesajTrimis: Lun Feb 10, 2014 11:28 am    Titlul subiectului: Pastile de slabit Thermacuts Răspunde cu citat (quote)

Buna Ioana!

Atunci cand vrei sa slabesti nu este de ajuns doar sa iei niste suplimente si sa astepti sa scazi in greutate. E un intreg program pe care trebuie sa-l urmezi pentru a avea rezultate. In primul rand trebuie sa faci exercitii fizice sustinute care sa te ajute sa castigi forta si care sa-ti topeasca grasimile. Apoi dieta trebuie sa fie una corespunzatoare. Stilul de viata daca e unul sedentar trebuie automat schimbat.

La toate astea se adauga si suplimentele care te vor ajuta sa slabesti si iti vor da energie sa rezisti mai mult in timpul exercitiilor fizice! Daca alegi un supliment bun si rezultatele vor fi unele mai bune!
Sus
ioanabal

Data înscrierii: 14/Ian/2014
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2014 1:04 pm    Titlul subiectului: Pastile de slabit Thermacuts Răspunde cu citat (quote)

Am luat pana la urma aceste suplimente pentru a mai incerca sa mai dau jos din kilogramele acumulate. Am incredere ca o sa mai slabesc din cauza faptului ca am vazut ca destul de multa lume e multumita de rezultate. O sa fac si dieta si exercitii pentru ca in felul asta rezultatele cu siguranta vor fi unele mai bune!
Sus
ioanas

Data înscrierii: 17/Dec/2013

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2014 12:15 pm    Titlul subiectului: Pastile de slabit Thermacuts Răspunde cu citat (quote)

Buna!

Daca o sa te tii de exercitiile fizice si de dieta cu siguranta o sa ai rezultate bune. Produsele astea sunt niste arzatoare bune de grasimi. Daca iti propui sa scapi de kilogramele care sunt in exces cu siguranta vei reusi sa faci acest lucru. Trebuie sa stii ca nu doar suplimentele te vor ajuta sa slabesti ci toate activitatile pe care le faci!

O zi cat mai frumoasa!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TopFeminin.ro -> Medicină generală Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
TopFeminin.ro