forumforumfelicitarihoroscop

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dureri de cap

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TopFeminin.ro -> Medicină generală
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
manu27

Data înscrierii: 05/Sep/2007

MesajTrimis: Vin Mai 09, 2008 8:20 pm    Titlul subiectului: Dureri de cap Răspunde cu citat (quote)

De un an de zile am aproape saptamanal dureri de cap. Voi ce medicamente folositi cand aveti dureri de cap?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
desyre

Data înscrierii: 23/Feb/2008
Locație: pitesti

MesajTrimis: Sâm Mai 10, 2008 9:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca sa tratezi o durere treb sa sti de la ce vine.... asa poti sa iti un analgezic sau un tranchilizant .. sau rezolva prob pe moment. Tu treb sa elimini cauza, nu efectul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andre22
Vizitator

MesajTrimis: Vin Dec 20, 2013 10:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Desi nu eram in ”ACEA” perioada a lunii, durerile de cap si cele abdominale ma chinuiau ingrozitor. In plus eram foarte irascibila si nervoasa, nu suportam pe nimeni in preajma mea si orice imi creea o stare si mai proasta. Mi-am dat seama ca am astenie si la recomandarea unei prietene si dupa ce m-am consultat cu medicul am inceput un tratament cu Enerion. Am scapat repede de simptome si ma simt foarte bine acum! Vi-l recomand si voua daca aveti aceasi problema si nu gasiti solutii.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TopFeminin.ro -> Medicină generală Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
TopFeminin.ro