Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
gabriela_brb
Data înscrierii: 17/Mar/2013 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Mar 17, 2013 9:32 pm Titlul subiectului: Ulei pt par cu argan, cu cristale sau cu silcon? |
|
|
Buna tuturor,
Care este cel mai bun ulei pentru par, cel cu argan, cu cristale sau cu silicon?
Eu am incercat o mostra de la un ulei numit Olio Mirage de la Compania del Colore pe baza de argan si am ramas surprinsa sa vad ca nu numai ca mi l-a facut mai matasos, dar si parca mi se aseaza mai bine dupa coafat...
Am vazut ca toate aceste tipuri de uleiuri sunt destul de scumpe, peste 100 ron...
Pt mine ar fi o investitie mare...
Daca a incercat cineva mai multe din ele si stie care e mai bun dintre ele, poate sa recomande un produs anume?
Sunt in dubii intre a cumpara o sticla de Olio Mirage sau un ulei cu cristale de la Wella, am inteles ca sunt cele mai bune...asa e?
Multumesc mult de tot |
|
Sus |
|
 |
|
ioana_ioa
Data înscrierii: 31/Mar/2013 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Mar 31, 2013 4:23 pm Titlul subiectului: Re: Ulei pt par cu argan, cu cristale sau cu silcon? |
|
|
ulei de par cu argan YLANG-YLANG, foarte bun, costa cma 70 ron |
|
Sus |
|
 |
gabriela_brb
Data înscrierii: 17/Mar/2013 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Apr 08, 2013 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc de raspuns Ioana
intre timp am aflat si eu mai multe despre uleiurile naturale
numai bine |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|