forumforumfelicitarihoroscop

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CUM SLABIM CEL MAI BINE!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TopFeminin.ro -> Nutriție
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
antrenor-nutritionist

Data înscrierii: 18/Iul/2009
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Iul 18, 2009 9:21 am    Titlul subiectului: CUM SLABIM CEL MAI BINE! Răspunde cu citat (quote)

TOATA LUMEA ARE DIFERITE OPINII SI PARERI IN TEORIA SLABIRII -HAI SA VEDEM CUM FACEM SA FIE MAI BINE PENTRU VOI-
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristina_70

Data înscrierii: 21/Apr/2010

MesajTrimis: Mie Apr 21, 2010 11:21 am    Titlul subiectului: CURA DE SLABIRE CU RE-CODE Răspunde cu citat (quote)

Acest produs este indicat special pentru femeile ajunse la virsta a doua, avind in vedere ca ajuta la reglare hormonala, si in acelas timp si la slabit.
Am incercat si eu aceasta cura pt. a ma ajuta la slabit ,avind rezultate deosebite si multumitoare ,slabind in acelas tim cam 5 kg. In decus de 2luni.
Produsul fiind consumat si de alte prietene de-ale mele , tot cu aceleas rezultate bune.
Va recomand doamnelor si dumneavoastra cu toata increderea acest produs.
Sus
mirelaiones

Data înscrierii: 29/Apr/2011

MesajTrimis: Vin Sep 02, 2011 1:36 pm    Titlul subiectului: Supliment natural Răspunde cu citat (quote)

Am cumparat de curand suplimentul alimentar Aloe Slim Day&Night si pana in momentul de fata pot sa spun ca sunt foarte multumita. M-a incantat faptul ca ajuta la slabire si pe timp de seara. Tu dormi si el actioneaza asupra organismului tau. Rezultatele apar cam dupa 2 saptamani, dupa cate am citit. Laughing
Sus
oanadraga
Vizitator

MesajTrimis: Lun Apr 23, 2012 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer nu cred in produse...sportul e cel mai bun si da cele mai bune rezultate!
Sus
Andreea5
Vizitator

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2012 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce sa mai cred in astea..!!:-s
Sus
Anca10
Vizitator

MesajTrimis: Vin Aug 17, 2012 11:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu cel mai repede am slabit cu o ora de fitness.....de la aceasta am dat 2 kg jos:)
Sus
alina212

Data înscrierii: 29/Ian/2013

MesajTrimis: Mar Ian 29, 2013 9:27 am    Titlul subiectului: Si suplimentele sunt bune Răspunde cu citat (quote)

Si suplimentele alimentare de slabit sunt bune, dar in timpul tratamentului trebuie sa tii o dieta echilibrata si sa faci mult sport. Eu am reusit sa slabesc cateva kilograme cu suplimentul acaiberry900.
Voi ce suplimnete ati folosit pentru slabire?
Sus
alina16

Data înscrierii: 19/Feb/2013
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2013 12:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sportul si regimul alimentar nu trebuie sa lipseasca din ritmul tau zilnic!
Sus
ioana_ioa

Data înscrierii: 31/Mar/2013

MesajTrimis: Dum Mar 31, 2013 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sportul, nu neparat mers la sala, ci alergat ar fi suficient, si desigur mare atentie cand si ce mancam
Sus
ionascu

Data înscrierii: 01/Noi/2013
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 01, 2013 4:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am slabit dupa ce am urmat timp de 5 luni o combinatie intre suplimentele de slabit acaiberry900 si exercitii zilnice de cate o ora in 2 reprize in fiecare zi. Pe langa acestea am urmat si o dieta echilibrata din care am scos complet carbohidratii, grasimile si tot ce inseamna prajala!
Sus
IrisBeauty

Data înscrierii: 14/Ian/2014

MesajTrimis: Mar Ian 14, 2014 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Trebuie sa faci sport! Asta e prima regula si cea mai importanta. Apoi,evident,sa mananci sanatos ( fructe,legume...chiar si carne,dar nu prea mult) Mancam putin si bine,ce e mult strica!

Ah,si as recomanda un suc de portocale dimineata (o sa va simtiti minunat si o sa fiti pline de energie!)
Sus
ramonel

Data înscrierii: 24/Feb/2014

MesajTrimis: Lun Feb 24, 2014 10:20 pm    Titlul subiectului: am slabit.cum ne tonifiem? Răspunde cu citat (quote)

Buna, eu nu cred in pastile si minuni legate de diete. Tot sportul este baza, m-am convins singura, cand de la 75 de kg prin sport si mancat sanatos am ajuns la 60kg. Intradevar am mers la nutritionist si mi-a recomandat un regim alimentar pentru nevoile mele plus combinarea sedintelor de electrostimulare cu exerctiile pe care la fac in mod obisnuit. Slabirea consta in principal in alimentatie. Apoi am aflat ca pot sa ma mentin doar cu sedintele de electrosimulare, dupa ce am cautat putin pe net am gasit si o sala in Bucuresti – Joy Speed Fitness. Vreau sa va spun ca sunt foarte multumita de rezultate, mai ales ca antrenamentul nu dureaza mai mult de 20 minute, timp in care aparatul cu electrozi lucreaza 93% din muschii corpului, mi-a explicat antrenorul meu. Centrul e foarte modern, totul e nou si curat.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TopFeminin.ro -> Nutriție Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
TopFeminin.ro