Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
AnaMaria13 Vizitator
|
Trimis: Mar Iul 31, 2012 11:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Un englez, un francez și un român se laudă cu nevestele lor.
Englezul:
- Soția mea este o lady, este deosebit de frumoasă, toată lumea întoarce capul după ea, iar eu ca un lord, i-am cumpărat trei mașini Jaguar, Mercedes și Rolls Royce, iar pentru fiecare mașină i-am asortat câte o haină de blană. Nu vă spun asta ca să vedeți cât de bogat sunt eu, dar ca să vă dați seama ce frumoasă este soția mea…
Francezul:
- Soția mea este deosebit de frumoasă și de atractivă. În afară de mine mai are șase amanți.. Nu vă spun asta ca să vedeți cât de libertină este soția mea, dar să vă dați seama cât este de frumoasă, astfel încât în afară de mine mai sunt încă șase bărbați nebuni după ea.
Românul:
- Vasilica mea are un cur mare… Plăcerea mea este să-i dau una peste cur dimineața când plec la serviciu, că-i tremură carnea uite-șsa pe cur. Și când vin de la serviciu încă mai tremură carnea pe curul ei… Nu vă spun asta ca să vedeți cât este de mare curul ei, ci să vedeți cât este de scurtă ziua de muncă pe la noi… |
|
Sus |
|
 |
|
Ilinca Vizitator
|
Trimis: Lun Aug 06, 2012 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
La Radio Erevan , o tanara ascultatoare intreaba:
- De ce multe fete se casatoresc cu batrani care inoata in bani?
Radio Erevan raspunde:
Fiindca sunt foarte miloase! Vor sa-i scape de la inec! |
|
Sus |
|
 |
Adriana10 Vizitator
|
Trimis: Mar Aug 14, 2012 8:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Un polițist este la pescuit. Pescuiește vestitul peștișor de aur dar fiind prea mic îl aruncă înapoi în apă.
La care peștișorul.
- Mi-ai salvat viața poți să-ți dorești trei lucruri de la mine!
Polițistul cugetă ce cugetă și zice:
- Buletinul, permisul și talonul. |
|
Sus |
|
 |
Annie Vizitator
|
Trimis: Mar Sep 04, 2012 9:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Doi olteni, intra intr-un bar sa bea cate un lichior, “mocca”.
Se aseaza la masa si comanda:
- Doua moace!!!
- Chelnerul: v-am vazut! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|