Tae-bo pentru picioare

Tae-bo pentru picioare Continuam exercitiile de tae-bo cu Tae-bo pentru picioare care va vor ajuta sa aveti niste picioare frumos lucrate, fara depuneri si celulita.

Incepem, ca si celelalte exercitii cu un antrenament constand in jocuri de glezna, genuflexiuni, intinderi de picioare, mers pe loc si cateva fandari, timp de 10-15 minute.

Primul exercitiu consta in pozitionarea unui picior in spate si intinderea celuilalt, formand un unghi foarte mare intre ele. Veti ridica piciorul intins cat mai sus, in acelasi timp atingand cu cotul opus genunchiul. Veti expira cand piciorul este ridicat si veti face 30-35 de exercitii a cate 3 serii.

Al doilea exercitiu consta in intinderea dumneavostra pe o parte, cu piciorul stang intins si cel drept peste cel stang, asezat sub forma unui unghi de 90 de grade. Veti ridica piciorul stang, care este dedesubtul celui drept, cat puteti de sus si veti face 25 de repetari a cate 3 serii.

Apoi va veti intinde pe spate, cu picioarele ridicate si departate si cu varfurile indreptate spre tavan si veti incorda picioarele, tinand in acelasi timp genunchii drepti. Veti ridica pieptul spre genunchi, ca la abdomene, insa de aceasta data departand picioarele. Nu uitati ca privirea trebuie sa fie orientata in sus. Veti face 20 de repetari a cate 2-3 serii.

Nu trebuie sa uitati ca trebuie sa si expirati, atunci cand depuneti efortul cel mai mare si nu trebuie sa va lasati, chiar daca simtiti ca nu mai puteti. Cu cat miscarile sunt mai rapide cu atat scapati mai repede de celulita.

Atunci cand faceti pauza, care nu trebuie sa depaseasca 2-3 minute, va veti relaxa picioarele si veti bea o gura de apa, dar nu mai mult. Si pentru a va stimula sa lucrati alert, puneti-va muzica, dar ceva mai ritmata.

Alte articole din aceeasi categorie:
Tae-bo pentru abdomen
Tae-bo pentru sani
Tae-bo pentru fesieri
Tae-bo

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Dieta Zone
  Dieta Zone Dieta Zone este supranumita si dieta saraca in carbohidrati, deoarece initiatorul acesteia Dr. Barry
 • Tenis
  Tenis

  Vara se apropie si este prilejul sa iesiti la un tenis cu prietenii, nu numai pentru

 • Cum sa eliminati disconfortul menstrual
  Cum sa eliminati disconfortul menstrual

  Cu o saptamana inainte de menstruatie, chiar cu doua, psihicul, chiar si corpul o iau razna.

 • Craciunul in traditia romaneasca
  Craciunul in traditia romaneasca Peste tot unde exista suflare romanesca cu simtamant crestin, Crăciunul este una din cele mai importante
 • Masti cosmetice pentru toate tipurile de ten
  Masti cosmetice pentru toate tipurile de ten

  Aplicarea mastilor cosmetice, fie ca sunt hidratante, exfoliante sau antirid constituie un tratament activ, deoarece stimuleaza

 • Diete, diete
  Diete, diete

  Asa cum poate am mai spus, dietele minune, care ne fac sa pirdem multe kilograme intr-un