Tae-bo pentru picioare

Tae-bo pentru picioare Continuam exercitiile de tae-bo cu Tae-bo pentru picioare care va vor ajuta sa aveti niste picioare frumos lucrate, fara depuneri si celulita.

Incepem, ca si celelalte exercitii cu un antrenament constand in jocuri de glezna, genuflexiuni, intinderi de picioare, mers pe loc si cateva fandari, timp de 10-15 minute.

Primul exercitiu consta in pozitionarea unui picior in spate si intinderea celuilalt, formand un unghi foarte mare intre ele. Veti ridica piciorul intins cat mai sus, in acelasi timp atingand cu cotul opus genunchiul. Veti expira cand piciorul este ridicat si veti face 30-35 de exercitii a cate 3 serii.

Al doilea exercitiu consta in intinderea dumneavostra pe o parte, cu piciorul stang intins si cel drept peste cel stang, asezat sub forma unui unghi de 90 de grade. Veti ridica piciorul stang, care este dedesubtul celui drept, cat puteti de sus si veti face 25 de repetari a cate 3 serii.

Apoi va veti intinde pe spate, cu picioarele ridicate si departate si cu varfurile indreptate spre tavan si veti incorda picioarele, tinand in acelasi timp genunchii drepti. Veti ridica pieptul spre genunchi, ca la abdomene, insa de aceasta data departand picioarele. Nu uitati ca privirea trebuie sa fie orientata in sus. Veti face 20 de repetari a cate 2-3 serii.

Nu trebuie sa uitati ca trebuie sa si expirati, atunci cand depuneti efortul cel mai mare si nu trebuie sa va lasati, chiar daca simtiti ca nu mai puteti. Cu cat miscarile sunt mai rapide cu atat scapati mai repede de celulita.

Atunci cand faceti pauza, care nu trebuie sa depaseasca 2-3 minute, va veti relaxa picioarele si veti bea o gura de apa, dar nu mai mult. Si pentru a va stimula sa lucrati alert, puneti-va muzica, dar ceva mai ritmata.

Alte articole din aceeasi categorie:
Tae-bo pentru abdomen
Tae-bo pentru sani
Tae-bo pentru fesieri
Tae-bo

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Pui cu fasole verde
  Pui cu fasole verde

  Ingradiente: 1 kg carne de pui, 1 Kg fasole verde, 2 cepe, 2 linguri pasta de

 • Leagane bebe
  Leagane bebe

  Cele mai performante leagane bebe sunt cele electrice, automate, la care viteza de leganare este reglata

 • Nessebar
  Nessebar

  Nessebar este o alta statiune turistica din Bulgaria foarte cunoscuta si apreciata, situata in apropiere de

 • Se poarta silueta fara celulita
  Se poarta silueta fara celulita Stiinta ne-a aratat ca celulita este un semnal, ca pentru a scapa de ea trebuie sa
 • Bronzatul la solar
  Bronzatul la solar

  Foarte multe persoane apeleaza la bronzatul la solar pentru a capata un bronz natural si fara

 • Cum sa devii un fotomodel de succes
  Cum sa devii un fotomodel de succes

  Tinerele din ziua de astazi viseaza, de cele mai multe ori, la o cariera stralucitoare in