Tae-bo pentru picioare

Tae-bo pentru picioare Continuam exercitiile de tae-bo cu Tae-bo pentru picioare care va vor ajuta sa aveti niste picioare frumos lucrate, fara depuneri si celulita.

Incepem, ca si celelalte exercitii cu un antrenament constand in jocuri de glezna, genuflexiuni, intinderi de picioare, mers pe loc si cateva fandari, timp de 10-15 minute.

Primul exercitiu consta in pozitionarea unui picior in spate si intinderea celuilalt, formand un unghi foarte mare intre ele. Veti ridica piciorul intins cat mai sus, in acelasi timp atingand cu cotul opus genunchiul. Veti expira cand piciorul este ridicat si veti face 30-35 de exercitii a cate 3 serii.

Al doilea exercitiu consta in intinderea dumneavostra pe o parte, cu piciorul stang intins si cel drept peste cel stang, asezat sub forma unui unghi de 90 de grade. Veti ridica piciorul stang, care este dedesubtul celui drept, cat puteti de sus si veti face 25 de repetari a cate 3 serii.

Apoi va veti intinde pe spate, cu picioarele ridicate si departate si cu varfurile indreptate spre tavan si veti incorda picioarele, tinand in acelasi timp genunchii drepti. Veti ridica pieptul spre genunchi, ca la abdomene, insa de aceasta data departand picioarele. Nu uitati ca privirea trebuie sa fie orientata in sus. Veti face 20 de repetari a cate 2-3 serii.

Nu trebuie sa uitati ca trebuie sa si expirati, atunci cand depuneti efortul cel mai mare si nu trebuie sa va lasati, chiar daca simtiti ca nu mai puteti. Cu cat miscarile sunt mai rapide cu atat scapati mai repede de celulita.

Atunci cand faceti pauza, care nu trebuie sa depaseasca 2-3 minute, va veti relaxa picioarele si veti bea o gura de apa, dar nu mai mult. Si pentru a va stimula sa lucrati alert, puneti-va muzica, dar ceva mai ritmata.

Alte articole din aceeasi categorie:
Tae-bo pentru abdomen
Tae-bo pentru sani
Tae-bo pentru fesieri
Tae-bo

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Hidratare intensa pentru corp
  Hidratare intensa pentru corp

  Hidratarea intensa este foarte importanta pentru corp si de aceea, mai ales iarna, trebuie sa acorzi o atentie

 • Negii
  Negii

  In foarte multe cazuri negii sunt inofensivi, insa trebuie identificati si tratati la timp, deoarece riscati

 • Aromoterapia
  Aromoterapia

  Aromoterapia este cea mai cunoscuta metoda de relaxare, si este foarte recomandata persoanelor stresate, care au

 • Ochelari de soare
  Ochelari de soare

  O pereche de ochelari de soare ar trebui sa fie un accesoriu obligatoriu indiferent de anotimp.

 • Paris, Je t`aime - un film de Ziua Indragostitilor !
  Paris, Je t`aime - un film de Ziua Indragostitilor !

  Astazi este Valentine's Day sau Ziua Indragostilor si pentru a simti cu adevarat iubirea, dar nu

 • Expunerea bebelusului la soare
  Expunerea bebelusului la soare Expunerea bebelusului la soare trebuie facuta cu mare grija. O data cu sezonul cald cei mai