Sport si sanatate

Sport si sanatate

Miscarea este secretul longevitatii. Cei care practica cu regularitate sport au un tonus mai bun, radiaza de sanatate, sunt mult mai eficienti la locul de munca. A include in programul zilnic cel putin 30 de minute de exercitii usoare, inseama a-ti plelungi viata. Fa sport si cu siguranta te vei simti mult mai bine.

Chiar daca iti este greu sa te mobilizezi noi iti spunem ca merita efortul. Fie ca mergi la sala, alergi prin parc sau iti faci acasa exercitiile, in timp te vei bucura de un corp frumos si de o sanatate de fier. Atunci cand mergi la sala e de preferat sa ai un antrenor personal care sa-ti explice cum trebuie sa executi exercitiile specifice fiecarei grupe musculare. Trebuie de asemenea sa-i comunici daca suferi de vreun fel de afectiune. In special afectiunile coloanei vertebrale trebuie cunoscute din timp, deoarece un program neadecvat iti va accentua suferinta.

Alergatul in aer liber e la indemana oricui. Nu ai nevoie decat de o pereche de incaltari sport si de un echipament foarte simplu: tricou si pantaloni scurti. Acum ca este vara il poti practica din plin. Atentie insa! Alearga numai dimineata si seara! Soarele puternic iti poate cauza.

Daca nu ai prea mult timp sau preferi intimitatea caminului nicio problema. Poti sa-ti cumperi cateva CD-uri si stand comod pe covor te vei misca dupa indicatiile profesionistilor care au realizat materialul. Nu toate meterialele disponibile pe piata sunt de cea mai buna calitate. Documenteaza-te inainte de a face o astfel de achizitie!

Cand esti in concediu nu trebuie sa renunti la obiceiul de a face miscare. Daca preferi marea, alergatul in zorii zilei pe plaja iti va da buna dispozitie pentru intreaga zi. Si daca te vei duce la munte vei putea face trasee iar dupa cateva ore de efort te vei putea bucura si de frumusetea peisajului.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Impreuna invingem autismul!
  Impreuna invingem autismul! 10000 medici de familie află despre depistarea simptomelor autismului la copii, de la vârsta de 18
 • Denimul
  Denimul

  Denimul a devenit in 1970 materialul vedeta al curentului hippi, iar cu 100 de ani in

 • Gloria Gaynor la Bucuresti
  Gloria Gaynor la Bucuresti

  Anul acesta este plin de evenimente speciale si anume concertele tinute de artisti celebrii de peste hotare.

 • Laptele in alimentatie
  Laptele in alimentatie

  Laptele si preparatele pe baza de lapte, sunt surse de proteine de calitate superioara. Un litru

 • Punctia mamara
  Punctia mamara Punctia mamara sau biopsia de san prin punctie percutana reprezinta recoltarea din tumora mamara de
 • Paco Rabanne
  Paco Rabanne Paco Rabanne Ultraviolet Eau De Parfum
  Ultraviolet este o celebrare a intimitatii si


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete