Exercitii pentru brate

Exercitii pentru brate

Vrei sa ai un corp de invidiat? Nimic mai simplu! Incearca sa incluzi in programul tau zilnic, exercitii care sa-ti solicite toate grupele musculare si vei fi incantata sa descoperi ca in scurt timp ai devenit mult mai seducatoare si cu mai multa pofta de viata. Incepe programul tau de pregatire cu cateva exercitii care iti vor solicita cu precadere musculatura bratalor.

 Exercitii cu greutati de 1 Kg. Pentru incepatoare aceasta este greutatea ideala a unei greutati. Daca nu aveti o pereche de gantere, va puteti folosi de doua conserve de 1l, sau o alta metoda foarte cunoscuta ar fi utilizarea sticlelor umplute cu apa. Capacitatea sticlelor trebuie sa fie de 1 l. Exercitiul este foarte simplu si consta in urmatoarea miscari: 

1. mainile care sunt initial intinse si indreptate in fata se indoaie catre corp. Exercitiul trebuie facut in serii de cate zece si repetat de trei ori cu pauza de un minut intre serii.

2. mainile sunt pozitionate pe langa corp si se ridica la nivelul umerilor. Se fac doua serii de cate 8.

3. mainile intinse in lateral, se indoaie catre umeri. Se fac 3 serii de cate zece repetari, evident cu pauze de pana la 1 minut.

4. puteti combina miscarile de la punctul 1. cu cele de la 3., dar munai dupa ce v-ati familiarizat cu exercitiul si sunteti pregatite pentru un efort suplimentar.

Flotari. Chiar daca multe doamne considera acest exercitiu este tipic masculin, ar trebui sa stiti ca prin executarea lui puneti la lucru multe grupe musculare. Exercitiul este simplu de executat si nu cred ca mai e nevoie de precizari.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Dieta `calorii negative`
  Dieta `calorii negative`

  Dieta "calorii negative" este recomandata in cazul in care nu mai puteti tine o dieta obisnuita. Ea se refera

 • Intarirea sistemului imunitar
  Intarirea sistemului imunitar Sistemul imunitar apara organismul de agresiunile factorilor externi: virusuri, bacterii, substante toxice, iar pentru o buna
 • Croatia
  Croatia

  O alta destinatie pentru vacanta dumneavoastra este Croatia, principala atractie reprezentand litoralul sau, care are o

 • Tratamentul homeopat
  Tratamentul homeopat

  Tratamentul homeopat este o metoda terapeutica care se bazeaza pe un tratament medical naturist, lipsit de

 • Rochii pentru o seara perfecta
  Rochii pentru o seara perfecta Indiferent de evenimentul pentru care cauti o rochie, Cristallini Boutique iti poate oferi rochii de seara,
 • Sfaturi pentru zugravit
  Sfaturi pentru zugravit

  In randurile care urmeaza va voi da cateva sfaturi pentru zugravit, indiferent in ce stare sunt