• Gimnastica senzoriala

  Gimnastica senzoriala

  Gimnastica senzoriala este un procedeu foarte agreabil si relaxant care presupune intretinerea formei si imbogatirea capacitatilor gestuale, prin miscarea senzoriala a corpului.

  Gimnastica senzoriala cuprinde exercitii specifice care favorizeaza eliberarea tensiunilor la nivelul spatelui si al umerilor si dezvoltarea perceptiei asupra propriei persoane.

  Aceasta metoda a fost creata de catre profesorul Danis Bois, profesor la Universitatea din Lisabona. Metoda Danis Bois, a aparut la sfarsitul anilor '70 si se bazeaza pe

 • Tae-bo pentru picioare

  Tae-bo pentru picioareContinuam exercitiile de tae-bo cu Tae-bo pentru picioare care va vor ajuta sa aveti niste picioare frumos lucrate, fara depuneri si celulita. Incepem, ca si celelalte exercitii cu un antrenament constand in jocuri de glezna, genuflexiuni, intinderi de picioare, mers pe loc si cateva fandari, timp de 10-15 minute. Primul exercitiu consta in pozitionarea unui picior in spate si intinderea celuilalt, formand un unghi foarte mare intre ele. Veti
 • Tae-bo pentru abdomen

  Tae-bo pentru abdomen

  Continuam seriile de exercitii de fitness cu tae-bo pentru abdomen, care va vor ajuta sa aveti un abdomen plat, precum si o talie de invidiat. Se va lucra intens si rezultatele se vor vedea dupa 3-4 saptamani.

  Trebuie sa nu uitati ca aceste exercitii se vor face seara si de maxim 3 ori pe saptamana si in caz ca vor aparea dureri de spate va trebui sa opriti executarea exercitiilor.

  Daca

 • Tae-bo pentru sani

  Tae-bo pentru sani

  In continuarea exercitiilor de fitness vom vorbi despre tae-bo pentru sani, avand in vedere ca sanii reprezinta cel mai bine feminitatea. Cum iarna si-a pus amprenta pe corpul nostru, trebuie sa facem cateva exercitii de tonifiere.

  Exercitiile tae-bo pentru sani vor fi exercitii de intarirea sanilor, dar si de ridicarea acestora.

  Dupa cum v-am obisnuit, inainte sa porniti efectuarea exercitiilor propriu-zise, faceti exercitiile de incalzire, care constau in 20-25 de rotiri

 • Tae-bo pentru fesieri

  Tae-bo pentru fesieri

  Tae-bo a devenit unul dintre sporturile cele mai practicate in toata lumea, datorita efectului lui asupra corpului pe care il transforma spectaculos dar si datorita echilibrului pe care il creeaza. Am promis ca voi reveni cu informatii despre aceste exercitii fizice si in continuare va voi vorbi despre tae-bo pentru fesieri, avand in vedere ca majoritatea doamnelor si domnisoarelor vor sa-si ajusteze aspectul fizic.

  Aceste exercitii puteti sa le practicati si

Pagini 1 2 3 4


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete