Noni sau fructul vietii

Noni sau fructul vietii Noni a atras atenția lumii prin compoziția incredibil de bogată in substanțe biologic-active a fructelor și frunzelor sale. Conținutul de 18 amino-acizi indispensabili vieții, alături de o serie de minerale importante, explică pe bună dreptate poziționarea ca plantă sacră a multor culturi asiatice. De altfel, traducerea literară a denumirii fructului Noni este viață lungă.

Noni conține o serie de minerale importante, precum potasiu, fier, magneziu, zinc, seleniu şi germaniu, care completează necesarul zilnic al corpului. Aminoacizii și mineralele sunt completate de o serie de substanțe active care accelerează fluxul intercelular de nutrienți, contribuind astfel la regenerarea celulelor.

O parte din efectele benefice ale fructului Noni sunt proprietățile antibacteriene, tratamentul insomniilor, scăderea hipertensiunii, normalizarea funcțiilor metabolismului și fortifierea organismului. De asemenea, Noni este utilizat cu succes pentru a combate multe dependenţe şi acţionează in mod sigur impotriva dependenţei de fumat, prin inhibarea dependeţei de nicotină.

Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Illinois din Chicago, consumul unei cantități de 30-120 ml de suc Noni zilnic reduce riscul apariției cancerului pulmonar in randul fumătorilor inrăiți. Scutul de protecție pe care această mică cantitate de suc il creează nu acționează doar la nivelul plămanilor, ci protejează și inima, ficatul și rinichii, mai arată un studiu din 2001 al Academiei de Știință Medicală din New York.

Cele mai importante indicații ale plantei sunt in tratamentul cancerului, al infertilității, al diabetului, artritelor, depresiilor, alergiilor si hipertensiunii.

Noni imbunătățește sistemul imunitar prin substanțele sale care cresc capacitatea celulelor albe sangvine de a distruge celule canceroase. O altă constantare medicală demnă de menționat este aceea că Noni inhibă formarea vaselor de sange care hrănesc țesuturile tumorale (proces numit neo-angiogeneză), avand o capacitate sinergică de creștere a acțiunii citostaticelor și a interferonului.

Cercetările americanilor desfășurate in ultimii 20 de ani pe un eșantion de peste 20 000 de consumatori de Noni indică o regresie in procent de 70% a bolilor canceroase, reducerea cu 60% a riscului de atac cerebral, reglarea problemelor digestive și respiratorii grave, imbunătățirea stării psihice, reducerea stresului și creșterea imunității.

Sucul de Noni produs de Zuccari este 100% natural, nepasteurizat, organic, fără adaosuri şi conservanţi. Se recomandă administrarea a cate 25 ml dimineaţa şi seara, preferabil pe stomacul gol. Noni poate fi luat ca atare sau poate fi diluat in apă sau in sucul de fructe preferat. După deschidere păstraţi flaconul in frigider şi consumaţi tot conţinutul in 20 de zile.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Pictura pe unghii
  Pictura pe unghii

  Pictura pe unghii poate fi considerata o adevarata arta. Aspectul unghiilor se imbunatateste, iar efectul nu

 • Pozitii de facut dragoste
  Pozitii de facut dragoste Mai jos gasiti cateva pozitii de facut dragoste care va pot ajuta daca cuplul este
 • Exercitiile Kegel
  Exercitiile Kegel

  Exercitiile Kegel au fost descrise pentru prima oara de catre medicul Arnold Kegel in anul 1948

 • Cum va fi prima zi la noul loc de munca?
  Cum va fi prima zi la noul loc de munca?

  Dupa interviuri mai mult sau mai putin grele, dupa emotii si sperante, dupa bucuria reusitei esti

 • Tratamente corporale
  Tratamente corporale

  Cele mai complete tratamente corporale, pentru slabire si pentru tonifierea corpului, sunt cele pe baza de

 • Afrodisiace
  Afrodisiace

  Din gama intitulata generic afrodisiace fac parte o serie de plante, fructe, legume, bauturi care seLinkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete