Fructele si legumele in sprijinul sanatatii maxime

Fructele si legumele in sprijinul sanatatii maxime

Sucurile din fructe si legume sunt pline de vitamine si asigura buna functionare a organismului. Consumati sucuri naturale, facute in casa, mai ales in acest sezon rece, in care virozele respiratorii, raceala si gripa secatuiesc organismul de energie. Vitamina C intareste organismul si il apara de o serie de factori externi care il pot afecta.

Un suc foarte potrivit pentru persoanele care sunt lipsite de vitalitate este acela din mar, morcov si menta. Menta ii da o aroma foarte placuta, si datorita continutului bogat in vitamina A si C sucul este un adevarat tonic.

Un alt suc foarte bogat in vitamina C este obtinut dint-un mar si 3-4 kiwi. Vitamina C lupta cu bacteriile dar si cu radiacalii liberi, fiind un foarte bun antioxidant.

Marul si ananasul sunt o combinatie reusita pentru un suc foarte aromat si numai bun in eliminarea excesului de grasimi.

Din portocale, mandarine si lamaie obtineti un suc proaspat pe care il veti bea la micul dejun. Este cunoscut faptul ca citricele contin o serie de factori activi cum sunt beta-carotenul si flavonoidele care lupta cu radicalii liberi.

Sucul de varza este ideal in combaterea substantelor cancerigene.

Sucul de telina in combinatie cu cel din mere si morcovi este foarte bun datorita proprietatilor excelente de eliminare a toxinelor.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete