alli, tratamentul pentru scaderea in greutate

alli, tratamentul pentru scaderea in greutate alli este primul şi singurul tratament pentru scăderea în greutate cu eficacitate dovedită clinic, aprobat în U.E. şi disponibil în România fără prescripţie medicală.

Utilizatorii alli vor avea acces la informaţii şi sfaturi practice care îi vor ajuta să urmeze o dietă raţională şi să adopte un stil de viaţă mai activ, încurajând menţinerea scăderii în greutate. Mai mult, programul alli conţine şi un instrument gratuit de suport online pentru cei care doresc sprijin personalizat.

GSK CH ia foarte în serios necesitatea de a comercializa alli în mod responsabil. Prin urmare, compania instruieşte farmaciştii pentru a-i ajuta să furnizeze consiliere referitoare la scăderea în greutate, astfel încât alli sa fie recomandat doar pacienţilor adecvaţi. Farmaciştii sunt sfătuiţi să trimită pacientul la medic atunci când este cazul, cum ar fi, de exemplu, pacienţi care urmează tratament cu antidiabetice, amiodaronă, medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale sau a colesterolului. Profesioniştii din domeniul sănătăţii vor putea accesa www.alli.ro pentru mai multe informaţii despre alli.

“Obezitatea reprezintă, probabil, cea mai mare provocare pentru sănătatea publică din România, fiind corelată cu multe alte afecţiuni cum ar fi diabetul zaharat şi bolile cardiace. Comunitatea medicală trebuie să acţioneze acum, în mod concertat, pentru abordarea acestei probleme de proporţii epidemice, facand apel si la resursele pe care farmaciştii pot şi sunt dornici să le ofere,” a declarat Prof. Dr. Gabriela Radulian, medic primar Diabet, Nutritie si Boli Metabolice la Institutul de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice "Prof. dr. N. Paulescu" din Bucuresti.

Prof. Farmacist Dumitru Lupuleasa, preşedintele Colegiului Farmaciştilor din România a afirmat: “Deoarece farmacistul devine din ce în ce mai implicat în a oferi pacienţilor sfaturi despre sănătate şi despre adoptarea unui stil de viaţă sănătos şi a colaborat cu succes cu alţi profesionişti din domeniul sănătăţi în arii precum renunţarea la fumat, consider ca binevenită oportunitatea de a juca un rol activ în a ajuta oamenii să slăbească folosind alli şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.”

Adrian Samson, General Manager GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, producătorul alli, a declarat: “Prin implicarea şi suportul demonstrat de farmacişti, alli oferă adulţilor supraponderali cu un IMC ≥28 kg/m² o oportunitate reală de a slăbi. Începând cu iunie 2007, alli a fost bine primit de milioane de persoane supraponderale din SUA şi suntem foarte entuziasmaţi gândindu-ne la numărul de persoane din România pe care le poate ajuta să obţină greutatea dorită.”

Cum se administrează alli?

alli capsule conţine orlistat 60 mg. alli este indicat pentru scăderea în greutate la adulţi, cu vârsta de 18 ani şi peste, cu un IMC ≥28 kg/m2, atunci când este folosit în asociere cu o dietă hipocalorică, cu un conţinut redus de grăsimi.

Doza recomandată de alli este o capsulă de 60 mg de trei ori pe zi la mesele care conţin grăsimi. Se recomandă citirea prospectului.

Despre alli

Ingredientul activ al alli este orlistat 60 mg

Orlistat acţionează local la nivelul sistemului digestiv blocând absorbţia a aproximativ 25% de grăsimi, acţionând local absorbţia ingredientului activ în circulaţia sangvină este minimă (sub 2%).

Orlistat 120 mg este disponibil pe piaţă din 1999, doar pe bază de prescripţie medicală

Profilul de siguranţă şi eficacitate al orlistat este bine documentat şi a fost stabilit prin intermediul datelor provenite din peste 100 de studii clinice2

În februarie 2007 GlaxoSmithKline a încheiat un contract cu Roche (compania ce comercializează orlistat 120 mg disponibil pe bază de prescripţie medicală) fapt ce a permis companiei să solicite aprobare pentru orlistat 60 mg, cu posibilitatea de a fi eliberat fără prescripţie medicală.

alli (orlistat 60 mg) a fost lansat în SUA în iunie 2007 ca fiind singurul tratament pentru scăderea în greutate aprobat de Food and Drug Administration (FDA) şi care poate fi eliberat fără prescripţie medicală.
Comentarii

 • 1 0
  madalina
  cu alli am slabit 13 kg in 2luni este cel mai bun
 • 10 0
  iules
  foarte bun alli, dar trebuie evitate total grasimile din alimentatie sau te alegi cu niste efecte foarte neplacute!!!- de la incontinenta fecala la altele

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFemininLinkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete