• Fructele si legumele in sprijinul sanatatii maxime

  Fructele si legumele in sprijinul sanatatii maxime

  Sucurile din fructe si legume sunt pline de vitamine si asigura buna functionare a organismului. Consumati sucuri naturale, facute in casa, mai ales in acest sezon rece, in care virozele respiratorii, raceala si gripa secatuiesc organismul de energie. Vitamina C intareste organismul si il apara de o serie de factori externi care il pot afecta.

  Un suc foarte potrivit pentru persoanele care sunt lipsite de vitalitate este acela din mar,

 • Legumele in alimentatia sugarului de peste VI luni

  Legumele in alimentatia sugarului de peste VI luni

  Cand sugarul a ajuns la varsata de VI luni,va trebui sa includeti in alimentatia lui supe si piureuri pe baza de legume si zarzavaturi. Se stie ca legumele sunt o sursa importanta de vitamine si minerale, care il vor ajuta pe micut sa creasca si sa se dezvolte armonios.

   Supa de legume

  Pentru 200 ml supa aveti nevoie de 200-300 g legume si zarzavaturi precum: cartofi, morcovi, dovlecel, pastarnac, telina, radacina de patrunjel, ceapa. Legumele

 • 5 pasi pentru a reveni la forma maxima

  5 pasi pentru a reveni la forma maxima

  Acum ca sarbatorile s-au dus si concediul s-a incheiat, trebuie sa facem un efort in plus sa ne adaptam la programul intens de lucru din timpul unei  saptamani obisnuite. Pentru ca adaptarea sa fie cat mai usoara, va trebui sa apelati la un program bine pus la punct ce include dieta, sport si relaxare.

  Pasul 1. Daca de sarbatori ati mancat mult si nu ati putut rezista tentatiei de a incerca toate

 • L-Carnitina ne ajuta sa pierdem kilogramele in plus?

  L-Carnitina ne ajuta sa pierdem kilogramele in plus?

  L-Carnitina este o substanta produsa la nivelul ficatului si rinichilor, iar rolul ei in organism este acela de a facilita transportul acizilor grasi catre mitocondrii. Aceste formatiuni intracelulare au ca principala functie producerea de energie, ca urmare a arderii lanturilor de acizi grasi. Se cunoaste faptul ca L carnitina este in cea mai mare parte asimilata din alimente (lapte, carne) si doar aproximativ 25% este de natura endogena.

  O cantitate

 • Cerintele alimentare ale organismului

  Cerintele alimentare ale organismului

  Proteinele sunt indispensabile pentru buna functionare a organismului. Valoarea alimentara difera in functie de originea lor. Ratia zilnica trebuie sa cuprinda cel putin 50% proteine animale, restul putand fi furnizat de cele vegetale. Un adult sanatos are nevoie de o cantitate de proteine egala cu un gram pe kilogram de greutate corporala. Astfel un om care cantareste 65 de kg, ratia protidica trebuie sa fie de 65 g. Cantitatea poate

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete