• Mituri despre ciocolata

    Mituri despre ciocolata

    Cele mai multe mituri despre ciocolata se refera la faptul ca ciocolata ingrasa. Este foarte adevarat ca atunci cand o consumam in cantitati foarte mari ciocolata devine inamicul siluetei, dar nu e atat de grav daca ne rasfatam din cand in cand si savuram o tableta de ciocolata. Ciocolata amaruie e mai bogata in cacao si contine mai putin zahar, asa ca e recomandata celor care tin o dieta. Exista  o

  • Diete de detoxifiere

    Diete de detoxifierePe parcursul anului incercati sa tineti diete de detoxifiere pentru a va putea ajuta organismul sa lupte cu o serie de virusi si infectii. Acum in preajma sezonului rece trebuie sa fii in forma si de aceea cura de dezintoxicare vine in sprijinul intariirii sistemului de aparare. E mult mai bine recurgi la una din curele de eliminare a toxinelor in zilele de week-end sau atunci cand ai un program mai
  • Mituri despre alimente

    Mituri despre alimente

    Cele mai cunoscute mituri despre alimente se refera la aportul caloric pe care acestea le aduc organismului. Insa sunt si altfel de mituri cu privire la continutul in anumite substante nutritive care ne fac sau nu bine.

    Un astfel de mit se refera la faptul ca fructele nu ingrasa. Total gresit. Unele fructe precum bananele, avocado, pepenele galben, si in general fructele care sunt foarte dulci si satioase, au un continut

  • Lamaia vindeca raceala si virozele

    Lamaia vindeca raceala si virozele

    Lamaia vindeca raceala si virozele datorita continutului bogat in vitamina C. Vitamina C lupta cu infectiile de orice fel, intarind sistetemul de aparare al organismului. E indicat sa consumati limonada sau ceai cu suc de lamaie ori de cate ori aveti perioade foarte solicitante, si mai ales in starile febrile. Astfel consumul cu regularitate a sucului de lamaie, da rezultate foarte bune in tratarea multor afectiuni precum reumatismul, guta, litiaze urinare sau biliare.

  • Sucuri din fructe si legume

    Sucuri din fructe si legume

    Sucurile din fructe si legume sunt bogate in vitamine, minerale, enzime intarind sistemul imunitar, dand vitalitate organismului si ajutand la ajuta la o mai buna digestie. Sucurile din fructe si legume e bine sa fie consumate la scurt timp dupa prepararea lor. Astfel sunt pastrate in bune conditii toate componenetele din suc: glucide, acizi organici, sarurile minerale, enzime, vitamine.

    Un suc foarte bun , ce contine o serie de substante active este sucul

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9