• Salate

  Salate

  Acest anotimp, primavara, ne aduce pe masa, salate suculente, precum si fructe de tot soiul. Este recomandat sa consumati cat mai multe salate, care reprezinta un izvor bogat de vitamine pretioase, precum si de utile saruri minerale.

  Este bine ca salata verde sa o consumati cat mai proaspat, prin urmare cumparati-o zilnic. Daca va aprovizionati pentru mai multe zile si cumparati dintr-o data o cantitate mare de salata, trebuie sa o

 • Cura cu struguri

  Cura cu struguri

  Cura cu struguri este cea mai recomandata copiilor si varstnicilor, deoarece zaharurile din struguri sunt imediat asimilate de organism.

  Se estimeaza ca 1 kg de struguri sau 1 l de must furnizeaza organismului 700-1000 de calorii,  insa se recomanda aceasta cura cu struguri mai ales celor care sufera de rinichi.

  Unul dintre efectele curei este cel de energizare, zaharurile simple din struguri reprezentand elementul cel mai necesar pentru efortul muschilor si devin indispensabile

 • Vitaminele si proteinele

  Vitaminele si proteinele

  Vitaminele si proteinele sunt cele mai importante pentru organismul uman si fara acestea am fi predispusi la o serie de boli si complicatii ale sistemului imunitar.

  Vitaminele au un rol decisiv in buna functionare a organismului si in randurile ce urmeaza va voi enumera principalele vitamine si caractersiticile lor.

  Vitamina A este necesara pentru crestere si pentru vedere.

  Vitamina B, sau mai bine spus vitaminele B, dat fiind faptul ca exista

 • Cure de slabire

  Cure de slabire

  Vine Pastele si foarte multe doamne si domnisoare vor sa arate bine, suple si apeleaza foarte des la diete de slabire sau cure de slabire, acestea din urma bazandu-se pe anumite fructe sau legume. In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva tipuri de cure de slabire care au un efect imediat, insa trebuie sa se tina seama si de instructiunile respective.

  CURA CU ARGILA - este una dintre cele mai recomandate, deoarece pe langa faptul ca

 • Carenta de vitamine

  Carenta de vitamine

  Carenta de vitamine se manifesta prin afectiuni grave la nivelul pielii, la nivelul organelor interne, prin stare de oboseala permanenta, prin scaderea acuitatii vizuale, prin anemii, prin tulburari nervoase si tulburari psihice. Urmand o alimentatie bogata in vitamine si minerale aceste afectiuni se pot remedia si chiar vindeca, insa va trebui sa aveti un regim alimentar echilibrat, care sa cuprinda in tocmai produsele recomandate de medicul dumneavoastra. Exista in farmacii suplimente nutritive, de genul comprimatelor

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete