Unde iti poti intalni marea iubire?

Unde iti poti intalni marea iubire?

Daca vrei sa-ti intalnesti jumatatea, sau poate doar un bun prieten, care sa te ajute in momentele grele, noi iti dam cateva sugestii si idei. Poti fi surprinsa ca ti-ai gasit un partener de nadejde in locurile la care nici nu visai. Merita osteneala daca rezultatele vor fi peste asteptari.

Locul unde iti petreci cel mai mult timp este fara indoiala serviciul. Aici este cadrul ideal pentru a se infiripa cele mai romantice povesti de dragoste. Tu singura, el singur si atent in orice moment, iata reteta formarii unui cuplu! Chiar daca va functiona sau nu, este foarte important sa reusiti sa pastrati la locul de munca o relatie amicala, de colegialitate, fara prea multe dulcegarii sau dimpotriva plina de reprosuri si ura. Asa ca trebuie sa va ganditi foarte bine, inca de la inceput, atunci cand incepeti o relatie cu un coleg de munca.

Cercul de prieteni iti poate oferi cele mai placute surprize. Un cunoscut al grupului tau, care va intra la un moment dat in scana, va reusi sa-ti starneasca interesul si de ce nu, sa devina mai intai un bun prieten si mai tarziu iubitul mult asteptat. Accepta asadar toate invitatiile prietenilor tai!

Cluburile si discotecile au fost si vor ramane, locurile unde poti face cunostinta foarte usor cu o serie de persoane. Daca reusesti sa fii suficient de atenta si sa faci fata multor propuneri, care nu sunt tocmai potrivite, poti intalni persoana de care aveai nevoie. Nu iti pune prea mari sperante in noua cucerire, deoarece multi vin in astfel de locatii doar pentru distractie. Dar cine stie, poate ca aici il vei intalni pe cel cu care vei forma o pereche de invidiat!

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete