Esti pregatita sa locuiesti impreuna cu el?

Esti pregatita sa locuiesti impreuna cu el?

Esti indragostita pana peste cap si relatia voastra este asa cum ai visat din totdeauna. Vreti sa va petreceti cat mai mult timp impreuna, sa impartiti totul si hotarati ca cea mai buna solutie este sa va mutati impreuna. Pana aici totul pare minunat, insa esti cu adevarat pregatita sa faci fata marii provocari?

Sunt sigura ca cele mai multe veti spune ca atat timp cat dragostea voastra este puternica, niciun obstacol nu va fi greu de depasit. De acord, dar ce te faci cand tu iti doresti o cina romantica, iar el vrea sa se uite la meciul de fotbal, sau cand tu astepti ca el sa stranga masa, iar el iti spune "sarut mana pentru masa" si se aseaza in fata calculatorului, cand tu vrei sa te uiti la serialul preferat, iar dezbaterea politica pe care el o urmareste seara de seara incepe la aceeasi ora, cand el nu intelege ca treburile casnice trebuie facute impreuna si exemplele ar putea continuua la nesfarsit. Ti se mai pare totul atat de minunat? Daca vei sti sa stabilesti de la bun inceput cateva reguli, sunt sigura ca nu ti se va mai parea la fel de greu si incet, incet te vei acomoda cu noul stil de viata. Daca vei reusi sa treci cu bine peste aceasta provocare, iar locuitul impreuna cu el nu va fi o greutate ci o imensa bucurie, atunci esti una dintre femeile norocoase.

Sa o luam pas cu pas. Presupunem ca tu o sa te muti la el. Casa unui barbat singur este mai mereu in dezordine. Nu te lasa doborata de acest aspect si incepeti prin a face ordine, si a aranja totul dupa placul amandurora. Va trebui sa-ti aduci si tu lucrurile si sa le gasesti cel mai potrivit loc. Acum ca totul este aranjat dupa dorinta voastra si nu doar a lui, stabiliti care sunt atributiile fiecaruia. Este foarte important sa se stie de la bun inceput ce va trebui sa faca el si ce tu, pentru ca, daca in prima faza ai tendinta de a le face pe toate, te vei plictisi si discutiile si certurile vor aparea cu siguranta. Deci e mai bine sa previi decat sa repari.

Daca va veti pune de acord cu acest prim aspect, care dupa parerea mea este foarte important, in continuare trebuie sa va acceptati unul celuilalt vechile obiceiuri. E destul de dificil ca doua persoane sa se adapteze imediat una cu cealalta, deci acordati-va multa intelegere. Cu timpul, tot ce vi se parea la inceput greu de inteles, va deveni ceva normal. Omul are o capacitate extraordinara de a se adapta perfect in orice conditii si situatii. Nu uita niciodata acest aspect!

De foarte multe ori ti se va intampla sa crezi ca a locui impreuna cu el nu e la fel cu ceea ce ti-ai imaginat tu. Sentimentul acesta te va incerca de foarte multe ori, mai ales in primele saptamani. Dar nu te da batuta de la inceput! E normal sa fie mai greu la inceput si poate ca vor fi momente grele si mai tarziu, insa vei descoperi cu placere ca problemele tale isi vor gasi rezolvarea mult mai repede atunci cand ai tot timpul langa tine persoana iubita.

Asa numita "casatorie de proba" este cel mai bun mijloc de a afla cat sunteti de compatibili si daca veti putea face urmatorul pas care este casatoria adevarata. Nu cred ca iti trebuie un timp foarte lung sa te acomodezi cu ideea ca vei locui impreuna cu el. Daca te-ai hotarat fa-o! Dar nu iti face niciodata ganduri si sperante despre cum va fi atunci si lasa lucrurile sa decurga de la sine cat mai natural cu putinta. Daca pleci cu acest gand vei fi pregatita sa faci fata tuturor situatiilor. Mutatul impreuna nu inseamna certuri, curatenie, mancare si multe alte treburi casnice ci bucuria de a fi impreuna cu persoana iubita si de a trece cu bine peste toate piedicile care apar in viata. Depinde doar de unghiul din care privesti lucrurile. Eu sper sa reusesti sa vezi partea frumoasa.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete