Casatoria la aniversare

Casatoria la aniversare

Cele mai cunoscute aniversari ale casatoriei sunt cele de la 25 de ani - nunta de argint si de la 50 de ani - nunta de aur, insa nu trebuie uitate celelalte aniversari, incepand de la 1 an. Asa ca ai un motiv in plus sa sarbatoresti asa cum trebuie. Fiecare aniversare a trecerii anilor de la frumosul eveniment, poarta un nume, iar in functie de nume va puteti orienta catre cel mai potrivit cadou.

La 1 an- Nunta de hartie. Este prima aniversare si fiind una de hartie puteti sa va faceti cadouri carti, agende inscriptionate cu data casatoriei, calendare. Un buchet de flori confectionate din hartie poate fi un gest care o va surprinde cu siguranta in mod placut.

La 2 ani - Nunta de bumbac. Cele mai potrivite cadouri ar fi articolele vestimentare din bumbac, sau de ce nu un set de prosoape plusate bineinteles din bumbac.

La 3 ani - Nunta de piele. De data asta puteti sa cumparati o pereche de manusi din piele, sau o curea din piele...accesorii care sa aiba ca tema acest material.

 La 4 ani - Nunta de flori. Nici nu trebuie sa va mai spun ca ati banuit: florile sunt cel mai potrivit cadou. Buchete de flori, ghivece cu flori, aranjamente cu flori uscate etc.

La 5 ani - Nunta de lemn. Deja dupa 5 ani de la casatorie se poate spune ca nunta e una durabila precum lemnul. Pentru cadouri puteti alege orice obiect confectionat din lemn.

La 6 ani - Nunta de zahar, la 7 ani - Nunta de lana, la 8 ani - Nunta de bronz, la 9 ani - Nunta de rachita.

La 10 ani - Nunta de aluminiu. Este un bun prilej sa va reinnoiti juramintele si sa mergeti la biserica pentru o slujba de binecuvantare.

La 11 ani - Nunta de otel, la 12 ani- Nunta de matase, la 13 ani - Nunta de dantela, la 14 ani - Nunta de fildes, la 15 ani - Nunta de cristal.

La 20 de ani - Nunta de portelan. Va puteti oferi in dar servicii de cafea, farfurii din portelan...obiecte din portelan. Portelanul e simbolul unei relatii trainice si frumoase.

La 30 de ani - Nunta de perle. Bijuteriile cu perle sunt, asa cum probabil v-ati si gandit cadoul perfect.

La 40 de ani - Nunta de rubin. Flori si obiecte de culoarea rubinului, vin sa sarbatoreasca cei 40 de ani de la casatorie.

Comentarii

 • 10 0
  elena
  Ce cadou pot oferi însurăţeilor la nunta de aur?!
 • 1 1
  ovidiu
  27 aug. 5ani de casatorie, daca e de lemn de lemn sa fie! 100%in mariaj comunicarea este totul. succes tuturor si mai vb la cea de aluminiu, cum mai merge treaba. ciao!
 • 10 2
  dana
  dar cea de 75 de ani?
  Sper s-o apucam avand in vedere ca ne-am casatorit la 32 si respectiv 39 de ani!
 • 8 13
  ninna
  anul acesta am 18 ani si as vrea sa stiu cu ce sa ma pregatesc.va rog , daca se poate...multumesc
 • 12 5
  cui
  si nunta de 50 de ani?? :-))

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFemininLinkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete