Casatoria intre da si nu

Casatoria intre da si nu

Casatoria poate fi atat cel mai frumos lucru care ni se poate intampla in aceasta viata dar si o adevarata catastrofa. Este bine sau nu sa ne casatorim? Argumentele sunt si pro si contra casatoriei. Cred ca pentru a face acest pas este foarte important ceea ce simtiti.

Iata cateva argumente contra:

 • Atunci cand simtiti ca dupa ce veti spune da, libertatea de a face lucrurile care acum va plac si va dau multe satisfactii, se va ingradi, e bine sa va ganditi de doua ori inainte.
 • Trebuie sa mai luati in calcul faptul, ca in timpul casatoriei pot aparea si copiii (de cele mai multe ori se intampla asa). Acestia nu trebuie sa sufere din cauza neintelegerilor si certurilor interminabile dintre voi. Sa nu mai vorbim de un divort, care pe cei mai multi copii ii marcheaza pe viata. Deci, daca nu comunicati foarte bine de la inceput sau certurile sunt frecvente nu are rost sa va complicati. Viata e frumoasa si trebuie traiata in liniste si armonie!
 • Trebuie sa reflectati foarte mult asupra sentimentelor fata de persoana impreuna cu care vreti sa faceti acest pas. Sunteti oare pregatite sa iubiti neconditionat si sa ii fiti fidele unei singure persoane? Daca lucrurile nu stau tocmai bine la acest capitol, va complicati inutil.
 • Nu luati hotararea de a va casatori in pripa. E bine sa va ganditi si sa reflectati inainte. Daca va iubeste cu adevarat va va astepta oricat de mult. Atunci cand va preseaza cu acest lucru, trebuie sa va puneti un semn de intrebare.
 • Daca din diverse motive sunteti nevoiti sa stati separati cateva saptamani, iar dorinta de a fi cat mai repede impreuna nu este foarte intensa, inseamna ca ceva nu este in regula. Nu ar fi bine sa va casatoriti! Mai devreme sau mai tarziu va veti pierde interesul pentru acea persoana.
 • Argumentele pentru a va casatori nu se pot baza decat pe iubirea imensa pe care o aveti unul fata de celalalt. Daca traiti o iubire sincera si plina de pasiune casatoriti-va! Casatoria va pote aduce implinire si bucurii, pe care altfel nu le veti putea avea.

  Comentarii

  • 2 0
   Cristina
   Asa este ... Ca sa faci pasul acesta in viata de a te casatorii ar trebui sa te gandesti foarte bine...sa sti ce inseamna o casatorie, o familie ... si daca nu exista intelegere, iubire, incredere intr-un cuplu eu zic ca nu-si are rostul...vorba lui " Lucica ".Acuma cine stie ... nu toata lumea gandeste-te la fel.
  • 1 1
   lucica
   Asa este.Casatoria este pe cale de disparitie.Ma refer la acea casatorie intre oameni care se iubesc cu adevarat.Si chiar daca ar fi asa,sunt destule influiente negative:parintii ambelor parti,asa zisii "prieteni",dar mai ales propriile noastre neimpliniri.
   Si sunt destule cazuri de oameni care s-au iubit nebuneste,iar dupa un timp au devenit dusmani de moarte.Iar o casatorie facuta doar din "disperare" chiar nu isi are rostul.

  Adaugă un comentariu


  Alte articole TopFeminin  Linkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


  Discuții pe forum  Trimite o felicitare


  coafuri

  diete