• Casatoria la aniversare

  Casatoria la aniversare

  Cele mai cunoscute aniversari ale casatoriei sunt cele de la 25 de ani - nunta de argint si de la 50 de ani - nunta de aur, insa nu trebuie uitate celelalte aniversari, incepand de la 1 an. Asa ca ai un motiv in plus sa sarbatoresti asa cum trebuie. Fiecare aniversare a trecerii anilor de la frumosul eveniment, poarta un nume, iar in functie de nume va puteti orienta catre

 • Texte pentru invitatii de nunta

  Texte pentru invitatii de nunta

  Va propropunem cateva texte pentru invitatii de nunta,  pentru ca, asa cum bine se stie, in acest sezon se fac cele mai multe nunti. Daca inca nu v-ati hotarat asupra textului pentru invitatia de nunta puteti alege una dintre variantele pe care le gasiti aici. Sunt in majoritatea lor variante clasice, cu unele tendinte spre romantism.

  1. Noi,

  Prenumele mirilor,

  vom porni impreuna pe drumul dragostei si al sperantei.

  Juramantul

 • Buchete de mireasa

  Buchete de mireasa

  Clasicele buchete de mireasa sunt de regula in ton cu rochia de mireasa dar si cu florile de nunta. Insa din ce in ce mai multe mirese prefera buchetele care sa iasa din tipare, sa fie unice si sa le puna in valoare rochia.

  Florile din buchet sunt de regula trandafirii. Cel mai adesea intalnim trandafirii albi si pe cei crem, in combinatie cu floarea miresei, si cu alte plante verzi, sau pur

 • Invitatii de nunta

  Invitatii de nunta

  Gama de invitatii de nunta este foarte diversa, de la invitatii cu accesorii colorate sau in nuante elegante, pana la stilul papirus, clasic, "fantasy", elegant, "I love you" sau stilul simplu, fara plic.

  Invitatia de nunta reprezinta anuntul viitoarei casatorii, o marturie a dragostei a doua persoane ce isi unesc destinele pentru totdeauna, textul putand fi unul standard sau creatie proprie.

  Accesoriile invitatiilor sunt diverse, de la panglici duble, pana

 • Cum sa-l faci un indragostit incurabil

  Cum sa-l faci un indragostit incurabil

  Cum sa-l faci un indragostit incurabil, un sclav fara scapare? Trebuie doar sa strecori in discutia ta, cateva subiecte care il vor seduce.

  Este bine in discutia voastra sa-i vorbesti dulce, pentru ca acest lucru il seduce cel mai mult si incearca sa-i complimentezi o trasatura unica si aici nu ma refer la complimentarile de tipul: esti destept, esti frumos. Deoarece acest lucru le-ar putea lua ca niste texte bune de

Pagini 1 2 3 4


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete