10 semne sigure că te place

10 semne sigure că te place Stai liniștită, toate ne-am întrebat la un moment dat dacă un bărbat ne place sau este doar prietenos. Și cum de cele mai multe ori bărbații nu sunt suficient de îndrăzneți pentru a-ți spune deschis că te plac, chiar merită să descifrezi dacă privirea lui este cea a bărbatului îndrăgostit sau doar cea a unui coleg prietenos. Ține minte, așa cum tu nu vrei să fii ridicolă făcând primul pas cu un băiat care nu este interesat de tine, la fel și el încearcă să-ți dea indicii subtile că este interesat și vrea să vadă în ce măsură îi răspunzi. Mai jos găsești lista cu cele mai sigure semne că te place și, nu uita, cu cât identifici mai multe semne, cu atât este mai sigur.

Te ascultă și retine toate detaliile

ceașcă de cafeaReține și cele mai mici detalii din discuțiile cu tine. Este un semn sigur că te place și că nu te ascultă doar din politețe.

Întotdeauna găsește motive să vorbească cu tine

Într-o încăpere plină de oameni, el vrea să-ți spună numai ție despre ultimul film pe care l-a văzut, despre ultima melodie pe care a ascultat-o sau despre cine știe ce nimicuri. Sigur este un semn bun, că doar putea să-i spună și altei colege despre asta. Și totuși el te alege mereu pe tine.

Te privește pe furiș

privirea unui bărbat care te placeDe fiecare dată când întorci privirea spre el observi pentru o fracțiune de secundă că se uita la tine, dar imediat își mută privirea în altă parte. Ce frumos… asta este privirea unui băiat îndrăgostit care este prea timid ca să ți-o spună.

Observă că ți-ai schimbat look-ul

Dacă nu ar fi interesat nici nu ar observa, iar dacă ar observa nu ar simți nevoia să ți-o spună. Ți-o spune pentru că vrea să știi că este atent și interesat.

Face complimente

inimioareÎn fiecare zi găsește motive pentru a-ți spune ceva frumos: că-ți stă bine părul, ca ești inovativă, încrezătoare sau optimistă, că ești frumoasă, etc. Niciodată nu vede că ești pesimistă, că vântul ți-a stricat freza sau că ți-ai stricat machiaju. De ce? Pentru că vede doar ce este frumos la tine.

Te tratează diferit față de celelalte fete

Doar pe tine te întreabă dacă vrei un croissant deși grupul vostru este destul de mare. Sau îți spune că dacă ție ți-e frig poate să închidă geamul, deși în încăpere sunt și alți colegi sau colege. Nu mai este niciun dubiu: fă pasul pentru că te place!

Prietenii lui fac glume subtile despre voi

Poate că prietenii lui îl cunosc de mai mult timp și știu mai bine cum se comportă când este îndrăgostit. Sau poate chiar el le-a spus că are o pasiune pentru tine. În orice caz, atât timp cât glumele nu sunt nesărate, este semn bun.

Este interesat de orice subiect abordezi tu

dragosteEste interesat chiar și de subiecte care nu-l pasionau până de curând. În loc să vorbească despre fotbal cu prietenii, dintr-o data preferă să discute cu tine despre ultimele noutăți din lumea modei.

Devine gelos când vorbești despre alți băieți

Încearcă să ridiculizeze sau să desființeze orice alt bărbat care ți-ar putea plăcea. Sigur nu o face dezinteresat.

Apare mereu în locurile pe care tu le frecventezi

te place

Probabil tu mergeai în acele locuri (club, cinema, restaurant, parc, etc) dinainte să-l întâlnești și dintr-o dată a început să le frecventeze și el. Poate că nu vine acolo doar pentru atmosferă, poate că te place …

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Salate
  Salate

  Acest anotimp, primavara, ne aduce pe masa, salate suculente, precum si fructe de tot soiul. Este

 • Remedii cu Echinaceea
  Remedii cu Echinaceea

  Echinaceea este cunoscuta ca fiind o planta ce intareste sistemul imunitar, lupta cu raceala, cu infectiile,

 • Bratari
  Bratari

  Printre accesoriile unei femei, pe langa cercei, coliere, margele sau genti, se numara si diferite bratari, fie

 • Coafuri in 2013 - tunsoarea bob
  Coafuri in 2013 - tunsoarea bob Printre cele mai in voga coafuri in 2013 se numara tunsoarea bob. Daca iti doresti o
 • Teste de sarcina
  Teste de sarcina Cele mai cunoscute teste de sarcina sunt cele care folosesc fie mostre de urina,
 • Fara kilograme in plus, fara celulita
  Fara kilograme in plus, fara celulita Pentru ca este vara, problema siluetei, a imperfectiunilor pielii, a vergeturilor devin din ce in ce