Tulburarile de ejaculare

Tulburarile de ejaculare

Esecurile actului sexual pot avea foarte multe cauze. Una dintre cele mai intalnite probleme, care duce la nereusita actului sexual, se refera la ejaculare. Fie ca are loc prea repede, fie prea tarziu, in aceste situatii satisfactia deplina si relaxarea totala nu vor mai fi atinse. Trebuie analizate foarte atent imprejurarile si cauzele care duc la esecuri repetate.

In cazul in care se pune in discutie problema unui barbat mult mai tanar decat partenera sa, lipsa lui de experienta in contrast cu experienta ei, poate duce la o puternica excitatie a tanarului, iar rezultatul este ejacularea inainte de inceperea raportului sexual. De obicei, ejacularea precoce, inainte sau foarte curand dupa inceperea actului sexual, se intalneste la barbatii tineri. Femeia este nesatisfacuta, iar daca situatia se repeta ea va incepe sa prezinte o stare de nervozitate intensa. Aceasta stare de frustrare resimtita de partenera, il va nemultumi pe barbat care este constient de vina pe care o are. De cele mai multe ori acest caz se poate rezolva odata cu trecerea timpului. Daca primele raporturi sexuale ale tanarului au fost esecuri, urmatoarele vor aduce rezolvarea dorita. Cu trecerea timpului, el nu mai simte dorinta repetarii actului sexual si astfel creste intervalul dintre inceperea actului si ejaculare. Pertenerii vor putea sa ajunga in acelasi timp la orgasm. Acesta se poate numi un caz fericit, insa atunci cand problema nu mai este lipsa de experienta, situatia devine mai complicata.

Cuplurile care se confrunta cu o astfel de problema trebuie sa stie ca placerea poate fi atinsa. Trebuie ca partenerul sa invete ca o reletie erotica trebuie sa decurga cu un preludiu plin de tandrete, sarutari, mangaierea regiunii clitoridiene, toate acestea putand face ca un raport sexual scurt sa fie totusi plin de placere.

In cazul in care el se confrunta cu o incordare nervoasa, insotita de scadera excitabilitatii, ejacularea se va produce mult mai tarziu. Se recomanda, numai la sfatul medicului, administrarea de preparate usor excitabile, pe o perioada scuta de timp, pana la rezolvarea problemelor. Mai trebuie stiut ca niciun tratament nu poate inlocui armonia conjugala, somnul odihnitor si alimentatia rationala. Confortul sufletesc poate insemna rezolvarea definitiva a ejacularii intarziate.

Comentarii

  • 1 0
    aura
    de 5 ani sant ampreuna cu prietenul meu si are aceeasi problema a mers la multi doctori dar pana acum nici un rezultat nu stiu ce sa fac ,il iubesc din tot sufletul si suntem disperati nu stiu daca mai am putere sa il mai inteleg.

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete