• Tulburarile de ejaculare

  Tulburarile de ejaculare

  Esecurile actului sexual pot avea foarte multe cauze. Una dintre cele mai intalnite probleme, care duce la nereusita actului sexual, se refera la ejaculare. Fie ca are loc prea repede, fie prea tarziu, in aceste situatii satisfactia deplina si relaxarea totala nu vor mai fi atinse. Trebuie analizate foarte atent imprejurarile si cauzele care duc la esecuri repetate.

  In cazul in care se pune in discutie problema unui barbat mult mai

 • Anexita

  Anexita

  Anexita este o inflamatie a trompelor si ovarelor. Foarte multe femei sufera de aceasta afectiune, iar 50% dintre ele se confrunta cu forma cronica a bolii. Leziunile predominante sunt de obicei la trompa, ovarul fiind mai rar si in mai mica masura atins de procesul inflamator. Leziunile anexitei sunt de obicei bilaterale, insa mai accentuate intr-o parte.

  Simptomatologia bolii se caracterizeaza in formele acute prin dureri abdominale, febra, secretie vaginala abundenta

 • Colpita

  Colpita

  Colpita este o boală a aparatului genital femeiesc, ea mai purtând numele și de vaginită. Această afecțiune ginecologică se manifestă de obicei prin inflamații ale vaginului, inflamații care pot cuprinde și vulva (vulvo-vaginite). Apariția colpitei se datorează contactării unor germeni, gonococi sau ciuperci. Cea mai întâlnită formă a colpitei (vaginitei) este aceea rezultată în urma contaminării cu Trichomonas.

  Colpita se manifestă în general prin:

  • usturime și dureriri intense
 • Cat de important este preludiul?

  Cat de important este preludiul?

  Preludiul consta in toate acele "jocuri amoroase" de dinaintea actului sexual propriu-zis. Aceasta faza dinaintea actului sexual are o importanta deosebita pentru ca provoaca o excitatie puternica. Mangaierile si sarutarile fac parte din ritualul preludiului si li se acorda o atentie sporita. O atingere tandra, o vorba dulce soptita la ureche, maresc dorinta erotica.

  Specialistii vorbesc despre rolul pe care il joaca in aceasta faza, organele de simt. Vederea fiintei dorite

 • Afectiuni ginecologice

  Afectiuni ginecologice

  Afectiunile ginecologice, oricat de banale ar parea, trebuie tratate din timp pentru ca pot avea efecte majore asupra starii de fertilitate. Ca orice boala netratata la timp, si bolile aparatului ganital, atunci cand nu sunt tratate de la primele simptome ale aparitiei lor, se pot agrava, iar vindecarea va fi de mai lunga durata si de asemenea pot ramane urmari pentru tot restul vietii. In cazul tinerelor care nu au avut

Pagini 1 2 3 4


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete