• Pozitii de facut dragoste

  Pozitii de facut dragosteMai jos gasiti cateva pozitii de facut dragoste care va pot ajuta daca cuplul este in impas, sau daca doar vrei sa aduci ceva picant in relatie.
  Pentru a fi o buna partenera in arta amorului inseamna sa cunosti toate gesturile si pozitiile care va fac pe amnadoi sa traiti o placere intensa.
  Majoritatea barbatilor isi doresc noi pozitii de facut dragoste,  apreciind propunerile de a face dragoste in
 • Exercitiile Kegel

  Exercitiile Kegel

  Exercitiile Kegel au fost descrise pentru prima oara de catre medicul Arnold Kegel in anul 1948 pentru a ajuta pacientii care aveau probleme cu contractia muschilor planseului pelvin. 
  La inceput aceste exercitii au fost recomandate atat femeilor cat si barbatilor care aveau probleme cu contractia muschilor pubococcigieni. La femei in timpul graviditatii si dupa nastere, muschii ce controleaza fluxul urinar se slabesc iar problemele de incontinenta se agraveaza. De aceea  exercitiile Kegel reusesc

 • Afrodisiace

  Afrodisiace

  Din gama intitulata generic afrodisiace fac parte o serie de plante, fructe, legume, bauturi care se pare ca au efecte stimulatoare asupra organelor genitale, imbunatatind astfel performantele sexuale. Chiar daca multi nu cred in actiunea miraculoasa a afrodisiacelor, se pare ca acestea sunt folosite din cele mai vechi timpuri, ceea ce inseamna ca ele duc la o crestere a libidoului si alunga starea de oboseala si anxietatea.

  Specialistii au demostrat faptul ca principiile active

 • Ovulatia

  Ovulatia

  Ovulatia este procesul de eliberare a unui ovul matur din foliculul graafian in ovarul femeii, care trece apoi in trompele ovariene si in final in uter. Trebuie retinut faptul ca ovulatia incepe la pubertate si inceteaza la menopauza si are loc doar o singura data intr-o faza de ciclu chiar daca se emit mai multe ovule. Perioada cea mai fertila a femeii o reprezinta mijlocul ciclului menstrual, insa la unele femei apare si mai

 • Cauzele unui raport sexual dureros

  Cauzele unui raport sexual dureros

  Un raport sexual dureros (dispareunie) poate avea cauze multiple. Multe femei acuza durerea si astfel actul sexual nu mai este unul care ofera placere ci din contra. Durerile pot aparea ca urmare a unor afectiuni care se pot trata, insa trebuie facut un control la medicul specialist, pentru a se sti exact care este motivul si pentru a aplica tratamentul cel mai potrivit.

  O cauza frecventa ar putea fi existenta unei infectii

Pagini 1 2 3 4


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete