Colpita este o boală a aparatului genital femeiesc, ea mai purtând numele și de vaginită. Această afecțiune ginecologică se manifestă de obicei prin inflamații ale vaginului, inflamații care pot cuprinde și vulva (vulvo-vaginite). Apariția colpitei se datorează contactării unor germeni, gonococi sau ciuperci. Cea mai întâlnită formă a colpitei (vaginitei) este aceea rezultată în urma contaminării cu Trichomonas.
Colpita se manifestă în general prin:
Preludiul consta in toate acele "jocuri amoroase" de dinaintea actului sexual propriu-zis. Aceasta faza dinaintea actului sexual are o importanta deosebita pentru ca provoaca o excitatie puternica. Mangaierile si sarutarile fac parte din ritualul preludiului si li se acorda o atentie sporita. O atingere tandra, o vorba dulce soptita la ureche, maresc dorinta erotica.
Specialistii vorbesc despre rolul pe care il joaca in aceasta faza, organele de simt. Vederea fiintei dorite
Afectiunile ginecologice, oricat de banale ar parea, trebuie tratate din timp pentru ca pot avea efecte majore asupra starii de fertilitate. Ca orice boala netratata la timp, si bolile aparatului ganital, atunci cand nu sunt tratate de la primele simptome ale aparitiei lor, se pot agrava, iar vindecarea va fi de mai lunga durata si de asemenea pot ramane urmari pentru tot restul vietii. In cazul tinerelor care nu au avut
Casatoria poate fi atat cel mai frumos lucru care ni se poate intampla in aceasta viata dar si o adevarata catastrofa. Este bine sau nu sa ne casatorim? Argumentele sunt si pro si contra casatoriei. Cred ca pentru a face acest pas este foarte important ceea ce simtiti.