• Riscurile sexului oral

  Riscurile sexului oral

  Riscurile sexului oral sunt destul de numeroase si constau in contactarea anumitor boli si virusi care vor avea efect destul de daunator asupra organismului tau, dar si al psihicului.

  Unul dintre virusii cei mai intalniti este herpesul, care il poti lua prin sarut dar te poti contamina si daca partenerul are herpes genital. Virusul ramane toata viata in corpul tau si acesta recidiveaza, prin aparitia herpesului, la nivelul gurii si chiar in

 • Cum sa-l faci un indragostit incurabil

  Cum sa-l faci un indragostit incurabil

  Cum sa-l faci un indragostit incurabil, un sclav fara scapare? Trebuie doar sa strecori in discutia ta, cateva subiecte care il vor seduce.

  Este bine in discutia voastra sa-i vorbesti dulce, pentru ca acest lucru il seduce cel mai mult si incearca sa-i complimentezi o trasatura unica si aici nu ma refer la complimentarile de tipul: esti destept, esti frumos. Deoarece acest lucru le-ar putea lua ca niste texte bune de

 • Petting

  Petting

  Cuvantul petting, care inseamna preludiu, provine din limba engleza, "to pet", fiind echivalentul termenului a dezmierda. Nu exista tabuuri in ceea ce priveste jocul cu mainile, insa se evita contactul sexual. Prin urmare petting este sex fara penetrare.

  Notiunea provine din America, din anii '50, cand adolescentii nu aveau mijloace de contraceptie si se stimulau prin sarutari si mangaieri pana la orgasm.

  Insa in ziua de astazi, datorita pilulei si a prezervativului,

 • Metroanexita - tratament pe baza de plante

  Metroanexita - tratament pe baza de plante

  Metroanexita este una dintre bolile aparatului genital al femeii. Afectiunea se manifesta prin scurgeri vaginale de culoare albicioasa, provocate de candidoza, dureri de ovare si ciclu neregulat, precum si dureri de cap.

  In continuare, va prezentam un tratament pe baza de plante, pentru a scapa de acesta boala neplacuta, de care suferamulte femei.

  Acest tratament se bazeaza pe bai genitale (cu irigatorul) ce se fac in fiecare seara si dimineata.

  In

 • Clamidia Tracomatis

  Clamidia Tracomatis

  Clamidia Tracomatis sau chlamydia trachomatis (denumirea stiintifica),  reprezinta un virus, o bacterie cu transmitere sexuala si se alatura celorlalte bacterii precum gonoreea, sifilisul, herpesul genital, blenoragia.

  La noi in Romania, astfel de boli cu transmitere sexuala au o pondere foarte ridicata si asta datorita nivelului foarte scazut al educatiei privind sanatatea vietii sexuale.

  Aceasta bacterie afecteaza cel mai des barbatii, in special cei necasatoriti si apare ca o "uretrita", o secretie alb-galbuie, provocand usturimi

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete