• Afrodisiace

  Afrodisiace

  Din gama intitulata generic afrodisiace fac parte o serie de plante, fructe, legume, bauturi care se pare ca au efecte stimulatoare asupra organelor genitale, imbunatatind astfel performantele sexuale. Chiar daca multi nu cred in actiunea miraculoasa a afrodisiacelor, se pare ca acestea sunt folosite din cele mai vechi timpuri, ceea ce inseamna ca ele duc la o crestere a libidoului si alunga starea de oboseala si anxietatea.

  Specialistii au demostrat faptul ca principiile active

 • Invitatii de nunta

  Invitatii de nunta

  Gama de invitatii de nunta este foarte diversa, de la invitatii cu accesorii colorate sau in nuante elegante, pana la stilul papirus, clasic, "fantasy", elegant, "I love you" sau stilul simplu, fara plic.

  Invitatia de nunta reprezinta anuntul viitoarei casatorii, o marturie a dragostei a doua persoane ce isi unesc destinele pentru totdeauna, textul putand fi unul standard sau creatie proprie.

  Accesoriile invitatiilor sunt diverse, de la panglici duble, pana

 • Ovulatia

  Ovulatia

  Ovulatia este procesul de eliberare a unui ovul matur din foliculul graafian in ovarul femeii, care trece apoi in trompele ovariene si in final in uter. Trebuie retinut faptul ca ovulatia incepe la pubertate si inceteaza la menopauza si are loc doar o singura data intr-o faza de ciclu chiar daca se emit mai multe ovule. Perioada cea mai fertila a femeii o reprezinta mijlocul ciclului menstrual, insa la unele femei apare si mai

 • Cauzele unui raport sexual dureros

  Cauzele unui raport sexual dureros

  Un raport sexual dureros (dispareunie) poate avea cauze multiple. Multe femei acuza durerea si astfel actul sexual nu mai este unul care ofera placere ci din contra. Durerile pot aparea ca urmare a unor afectiuni care se pot trata, insa trebuie facut un control la medicul specialist, pentru a se sti exact care este motivul si pentru a aplica tratamentul cel mai potrivit.

  O cauza frecventa ar putea fi existenta unei infectii

 • Cauzele sterilitatii la femei

  Cauzele sterilitatii la femei

  Cauzele sterilitatii la femei sunt multiple si tocmai din acest motiv un control regulat la medic ar putea duce la depistarea din timp a problemelor si la o rezolvare cat mai rapida a acestora. Cauzele pot fi atat de natura hormonala, dar si anomalii ale uterului, ale colului uterin, ale ovarelor si trompelor. La toate acestea se mai adauga cauzele psihologice care sunt din ce in ce mai frecvente in ultima

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete