• Pozitii de facut dragoste

  Pozitii de facut dragosteMai jos gasiti cateva pozitii de facut dragoste care va pot ajuta daca cuplul este in impas, sau daca doar vrei sa aduci ceva picant in relatie.
  Pentru a fi o buna partenera in arta amorului inseamna sa cunosti toate gesturile si pozitiile care va fac pe amnadoi sa traiti o placere intensa.
  Majoritatea barbatilor isi doresc noi pozitii de facut dragoste,  apreciind propunerile de a face dragoste in
 • Casatoria la aniversare

  Casatoria la aniversare

  Cele mai cunoscute aniversari ale casatoriei sunt cele de la 25 de ani - nunta de argint si de la 50 de ani - nunta de aur, insa nu trebuie uitate celelalte aniversari, incepand de la 1 an. Asa ca ai un motiv in plus sa sarbatoresti asa cum trebuie. Fiecare aniversare a trecerii anilor de la frumosul eveniment, poarta un nume, iar in functie de nume va puteti orienta catre

 • Exercitiile Kegel

  Exercitiile Kegel

  Exercitiile Kegel au fost descrise pentru prima oara de catre medicul Arnold Kegel in anul 1948 pentru a ajuta pacientii care aveau probleme cu contractia muschilor planseului pelvin. 
  La inceput aceste exercitii au fost recomandate atat femeilor cat si barbatilor care aveau probleme cu contractia muschilor pubococcigieni. La femei in timpul graviditatii si dupa nastere, muschii ce controleaza fluxul urinar se slabesc iar problemele de incontinenta se agraveaza. De aceea  exercitiile Kegel reusesc

 • Texte pentru invitatii de nunta

  Texte pentru invitatii de nunta

  Va propropunem cateva texte pentru invitatii de nunta,  pentru ca, asa cum bine se stie, in acest sezon se fac cele mai multe nunti. Daca inca nu v-ati hotarat asupra textului pentru invitatia de nunta puteti alege una dintre variantele pe care le gasiti aici. Sunt in majoritatea lor variante clasice, cu unele tendinte spre romantism.

  1. Noi,

  Prenumele mirilor,

  vom porni impreuna pe drumul dragostei si al sperantei.

  Juramantul

 • Buchete de mireasa

  Buchete de mireasa

  Clasicele buchete de mireasa sunt de regula in ton cu rochia de mireasa dar si cu florile de nunta. Insa din ce in ce mai multe mirese prefera buchetele care sa iasa din tipare, sa fie unice si sa le puna in valoare rochia.

  Florile din buchet sunt de regula trandafirii. Cel mai adesea intalnim trandafirii albi si pe cei crem, in combinatie cu floarea miresei, si cu alte plante verzi, sau pur

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete