• Pete de cafea? 5 metode sigure ca să scapi de ele!

  Pete de cafea? 5 metode sigure ca să scapi de ele!Știm că petele de cafea pe haine, covoare, mochete, lavabil sau canapele par o tragedie, dar stai liniștită, toate se pot curăța dacă acționezi la timp. Și, în plus, nici nu ai nevoie să mergi la magazin pentru că toate se curăță cu produse uzuale pe care oricum le ai în casă.

  Cu ce se curăță petele de cafea de pe haine?

  Apă rece

  Tamponează pata cu o lavetă îmbibată
 • Pete de ojă? 4 trucuri simple pentru a scăpa de ele

  Pete de ojă? 4 trucuri simple pentru a scăpa de eleȚi-ai pătat cu ojă bluza preferată, covorul sau mobila și nu ști ce să faci pentru a îndepărta petele? Folosește aceste trucuri la care nu te-ai fi gândit și scapă de griji! De cele mai multe ori ți se întâmplă să pătezi cu ojă îmbrăcămintea. Unul dintre scenarii e cam așa: ești aproape gata să pleci la serviciu sau să ieși în oraș cu prietenele și îți dai seama că
 • Pastrarea alimentelor in frigider

  Pastrarea alimentelor in frigider

  In randurile ce urmeaza voi vorbi despre cum sa indepartati mirosurile neplacute din frigider, cum se tine mancarea in frigider si ce nu aveti voie sa introduceti in el.

  - Pentru inceput trebuie sa stiti ca mangalul - carbunii de lemn, au capacitatea de a absorbi mirosurile neplacute, mai ales cele lasate de mancarurile gatite, introduse in frigider in recipiente ce nu se inchid ermetic.

  - Se recomanda ca toate produsele

 • Sapa din ciment

  Sapa din ciment

  In momentul in care va decideti sa montati gresie, primul lucru pe care il aveti de facut este sa verificati daca podeaua este dreapta, cu ajutorul bolobocului, pe care il asezati pe podea si daca bula nu este pe centru, inseamna ca podeaua nu este plana si veti avea nevoie sa turnati sapa din ciment , pentru egalizare.

  La magazinele de specialitate veti gasi o serie de produse din sapa, sub

 • Scapa de pete

  Scapa de pete

  Scapă de pete rapid și eficient prin folosirea produselor din comerț, însă dacă pata este recentă și nu ai timp să cumperi astfel de produse, apelează cu încredere la următoarele sfaturi:

  - pentru petele de grăsime sau ulei - folosește pudră de talc pe care o lași să acționeze peste noapte;

  - pentru petele de suc de fructe - zeamă de lămâie;

  - pentru petele de cerneală - lapte sau zeamă

Pagini 1 2 3 4


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete