Iata un desert delicios si usor de preparat! Poate fi servit atat la o masa de duminica in familie cat si la ocazii speciale cum ar fi zilele de nastere. Va veti surprinde invitatii si laudele nu vor astepta sa apara.
Ingrediente: 400 g biscuiti cu cacao, 200 g zahar pudra, 250 g unt, o ligura de cacao, un ou, 500 ml lapte, o lingurita esenta de rom, 200 g nuci pisate, frisca, ciocolata rasa.
Se freaca intr-un castron inalt, untul impreuna cu zaharul pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga apoi cacaua si oul continuandu-se omogenizarea ingredientelor.
Intr-un vas separat, se pun biscuitii in lapte peste care se adauga esenta de rom. Cand biscuitii sunt bine inmuiati se aseaza pe un platou un prim strat. Se acopera cu un strat de crema si unul de nuci, continuandu-se in aceasta ordine pana la terminarea intregii cantitati de crema. Ultimul strat trebuie sa fie cel de biscuiti.
Se pune pe deasupra frisca si se garniseste cu nuci pisate si ciocolata rasa. Se serveste rece. Pofta buna!
Multe persoane se ingrasa atunci cand se lasa de fumat. Chiar si asa, cel mai
O data cu venirea Sarbatorilor Pascale, apar pe pietele noastre diferite decoratiuni de Paste, pentru locuinta
Transforma sau decoreaza balconul sau terasa in oaze de relaxare, iar ca acest lucru sa fie
Dimineata esti tot timpul in criza de timp, asa ca un machiaj in 10 minute te
Comentarii
Este cam complicat!!!!
Este un tort super...este ieftin si am sa-l incerc cat mai repede.
da ,se inmoaie foarte tare bicuitii,dar puteti sa nu-i muiati in lapte ci doar sa le lasati asa si daca vreti puteti face crema din iaurt natural adaugind in el gem de fructe<gutuie,mere,pere....>si puneti aceasta crema peste biscuiti ,este dietic ,si foarte delicios.
super tare am sa_l incerc i eu
biscuitii nu se inmoaie prea tare ca nu mai iese tort ci papalasca,nu inteleg de ce se strecoara atatea erori in retetele culinare,cine da un sfat sau o reteta de ce nu l da cu seriozitate sa se poata folosi si cel care are putin habar si un novice
super tare tortul
foarte cool ms mult o sa il fac de revelion
imi place ca se face repede si nu necesita coacere
arata bine,dar 100%ca la gust nu este atat de bun....imi pare rau,dar cred ca ar merge ceva un pic mai fresh in compizitia cremei,deoarece toate mi se par fara gust,din pacate...sorry