In randurile care urmeaza va propun taietei japonezi cu creveti, care se gasesc si in meniul restaurantelor tip fast food cu specific japonez. Este o reteta destul de rapida, avand in vedere ca se gateste in 20 de minute.
Ingrediente:
- 250 g taietei japonezi sau taietei cu ou,
- 2 linguri sos de soia dietetic,
- un praf de sare,
- 1/2 lingurita zahar tos,
- 1 ceapa, curatata si taiata sferturi,
- 6 fire de ceapa verde, taiate segmente de 2,5 cm,
- o mana de fasole verde, fiarta,
- circa 25 creveti mici, fierti,
- 2 linguri ulei vegetal,
- 2 bucati piept de pui, taiate fasii,
- 2 ardei grasi rosii, taiati cuburi,
- 3 oua, batute,
- 2 linguri seminte de susan, rumenite.
Mod de preparere:
Intr-un vas mare plin cu apa clocotita fierbeti taiteii, conform instructiunilor de pe ambalaj, scurgeti-i apoi de apa si treceti-i sub jet de apa rece. Intr-un bol puneti sosul de soia, sarea, zaharul si ceapa si amestecati. Apoi adaugati taiteii fierti, crevetii, fasolea si ceapa verde. Incingeti separat o tigaie mai adanga (recomandat de teflon) in care ati adaugat un strop de ulei, dupa care adaugati carnea si ardeiul si amestecati timp de 2 minute. Apoi adaugati teiteii si dupa 3 minute ouale. Amestecati pana se coaguleaza si serviti cu seminte de susan.
Prima conditie pentru vindecarea alergiilor, este identificarea factorului sau a substantei care a produs sensibilizarea. Prin
Cele mai cunoscute aniversari ale casatoriei sunt cele de la 25 de ani - nunta de