Ingrediente: 2 kg peste, 1 kg cartofi, 200 g morcovi, 100 g ceapa, 200 g castraveti murati, 200 g mazare din conserva, 30 g mustar, 400 g maioneza, 2 legaturi patrunjel, 2 foi de dafin, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare: Pestele se curata se spala si se scot fileuri care se ruleaza si se prind cu o scobitoare pentru a nu se desface. Ruloorile se fierb in apa cu ceapa taiata felii subtiri, foi de dafin si sare. Dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca in supa.
Salata se prepara din cartofi fierti in coaja, morcovi fierti, si castraveti murati, taiati in cuburi mari, mazare, maioneza, mustar, piper si sare. Se amesteca bine si se pune pe un platou. Deasupra se aseaza rulourile de peste si se orneaza cu maioneza, felii de morcov si patrunjel. Se consuma rece.
Pofta buna.
Cele mai performante carucioare copii sunt cele multifunctionale: carucior landou cu conversie in carucior sport, carucioarele
Herpesul este localizat pe piele si mai ales pe mucose, mai frecvent in jurul gurii si
Gama de noutati cosmetice in toamna 2007 va vor face sa radiati de frumusete, sa aveti gene
Atunci cand apelati la un masaj pentru drenaj limfatic, trebuie sa stiti ca acesta este un masaj