Ingrediente: 2 kg peste, 1 kg cartofi, 200 g morcovi, 100 g ceapa, 200 g castraveti murati, 200 g mazare din conserva, 30 g mustar, 400 g maioneza, 2 legaturi patrunjel, 2 foi de dafin, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare: Pestele se curata se spala si se scot fileuri care se ruleaza si se prind cu o scobitoare pentru a nu se desface. Ruloorile se fierb in apa cu ceapa taiata felii subtiri, foi de dafin si sare. Dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca in supa.
Salata se prepara din cartofi fierti in coaja, morcovi fierti, si castraveti murati, taiati in cuburi mari, mazare, maioneza, mustar, piper si sare. Se amesteca bine si se pune pe un platou. Deasupra se aseaza rulourile de peste si se orneaza cu maioneza, felii de morcov si patrunjel. Se consuma rece.
Pofta buna.
Acneea este o afectiune dermatologica, manifestandu-se mai ales la nivelul pielii de pe fata si este
Scapă de pete rapid și eficient prin folosirea produselor din comerț, însă dacă pata este recentă
GlaxoSmithKline continua campania de informare a femeilor pentru prevenirea cancerului de col uterin, lansata la inceputul acestui
Destiny's Child, cel mai de succes grup de R&B din toate timpurile, a primit cea de-a
Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith) , a fost unul dintre cele mai asteptate filme
Cumparam sau confectionam decoratiuni de Craciun deoarece vrem sa avem cat mai aprope de noi spiritul