Rulourile cu spanac sunt gustoase si se prepara destul de usor. Spanacul se gaseste din belsug primavara si de aceea aceasta reteta e una care se potriveste de minune cu sezonul.
Ingrediente: un pachet de foi, unt, 300g spanac oparit si bine scurs, 2 fire de ceapa verde, 1 ou, 200g cascaval, ulei, marar, patrunjel, sare, piper.
Foile gata facute se se ung fiecare cu unt si se aseaza una peste alta (in jur de 10 foi). Se taie in patrate mari si se umplu cu urmatoarea compozitie: spanacul scurs se toaca marunt, ceapa verde se taie la fel si impreuna se pun la calit intr-o tigaie cu unt. Se lasa pana scade toata zeama, se da la racit si se amesteca apoi cu oul, cascavalul ras, verdeata, sare si piper. Se omogenizeaza bine toata compozitia si se pune cate o lingurita de spanac pe fiecare patrat, dupa care se ruleaza.
Se ia o tava, se unge cu putin ulei si se aseaza o foaie de pergament. Se pun rulourile in tava si se baga la cuptor. Cand s-au rumenit se scot si se servesc calde sau reci.
Ceaiurile pentru slabit actioneaza pentru a purifica organismul, elimind toxinele acumulate dar si excesul de apa.
Cafeaua a patruns in Europa in secolul al XVI-lea, iar consumul sau a crescut simtitor deceniu
Pentru prevenirea unei sarcini nedorite se recomanda folosirea metodelor de contraceptie. Este mult mai indicat si
Ariadna Thalía Sodi Miranda, cunoscuta sub numele de scena Thalía, s-a nascut pe data de 26
Cei mici sunt foarte pretentiosi cand vine vorba de mancare, mai ales cei pana intr-un an,
Pentru masa de Paste incercati noi retete de prajituri, sofisticate si care sa ii multumeasca pe