Rulourile cu spanac sunt gustoase si se prepara destul de usor. Spanacul se gaseste din belsug primavara si de aceea aceasta reteta e una care se potriveste de minune cu sezonul.
Ingrediente: un pachet de foi, unt, 300g spanac oparit si bine scurs, 2 fire de ceapa verde, 1 ou, 200g cascaval, ulei, marar, patrunjel, sare, piper.
Foile gata facute se se ung fiecare cu unt si se aseaza una peste alta (in jur de 10 foi). Se taie in patrate mari si se umplu cu urmatoarea compozitie: spanacul scurs se toaca marunt, ceapa verde se taie la fel si impreuna se pun la calit intr-o tigaie cu unt. Se lasa pana scade toata zeama, se da la racit si se amesteca apoi cu oul, cascavalul ras, verdeata, sare si piper. Se omogenizeaza bine toata compozitia si se pune cate o lingurita de spanac pe fiecare patrat, dupa care se ruleaza.
Se ia o tava, se unge cu putin ulei si se aseaza o foaie de pergament. Se pun rulourile in tava si se baga la cuptor. Cand s-au rumenit se scot si se servesc calde sau reci.
Produsele pe baza de soia sunt alimete complexe, fiind foarte bogate in proteine. Trebuie sa stiti ca
Costumele de baie 2007 ofera o noua interpretare a imprimeurilor si culorilor, dar si a materialului
Ce e de facut daca ai avut relatii sexuale neprotejate sau metodata ta contraceptiva a dat
In randurile care urmeaza va voi da cateva sfaturi pentru un machiaj impecabil care va vor