Rulourile cu spanac sunt gustoase si se prepara destul de usor. Spanacul se gaseste din belsug primavara si de aceea aceasta reteta e una care se potriveste de minune cu sezonul.
Ingrediente: un pachet de foi, unt, 300g spanac oparit si bine scurs, 2 fire de ceapa verde, 1 ou, 200g cascaval, ulei, marar, patrunjel, sare, piper.
Foile gata facute se se ung fiecare cu unt si se aseaza una peste alta (in jur de 10 foi). Se taie in patrate mari si se umplu cu urmatoarea compozitie: spanacul scurs se toaca marunt, ceapa verde se taie la fel si impreuna se pun la calit intr-o tigaie cu unt. Se lasa pana scade toata zeama, se da la racit si se amesteca apoi cu oul, cascavalul ras, verdeata, sare si piper. Se omogenizeaza bine toata compozitia si se pune cate o lingurita de spanac pe fiecare patrat, dupa care se ruleaza.
Se ia o tava, se unge cu putin ulei si se aseaza o foaie de pergament. Se pun rulourile in tava si se baga la cuptor. Cand s-au rumenit se scot si se servesc calde sau reci.
Vara si-a facut simtita prezenta si este perioada proprice pentru nunti, prin urmare, viitoarele mirese trebuie
Continuam seriile de exercitii de fitness cu tae-bo pentru abdomen, care va vor ajuta sa aveti
O alta destinatie pentru vacanta dumneavoastra este Croatia, principala atractie reprezentand litoralul sau, care are o
Nu stim sa mancam sanatos si acest lucru reiese din statistici si il relateaza foarte multi specialisti