Ingradiente: 1 kg carne de pui, 1 Kg fasole verde, 2 cepe, 2 linguri pasta de tomate, 2-3 rosii, 3 catei de usturoi, marar, patrunjel, ulei, sare, piper
Mod de preparare: Carnea se va spala, curata si taia in bucati mici, dupa care se va pune la prajit intr-o cratita in care se afla ulei incins. Se va adauga ceapa taiata marunt si se va rumeni impreuna cu bucatile de pui. Cand carnea este aproape gata se adauga fasolea, spalata si curatata in prealabil. Se toarne apa cat sa acopere continutul, se pun sare si piper dupa gust, si se baga cratita la cuptor. Cand fasolea s-a fiert, se scote cratita si se adauga sosul de tomate, rosiile taiate felii, dar si usturoiul pisat. Se mai tine la cuptor cca 10 minute, dupa care se pun mararul si patrunjelul tocate marunt. Se serveste fierbinte, cu garnitura de salata de rosii sau salata de ardei copti.
Pofta buna!
Pentru aplicarea perfecta a rujului trebuie sa tineti cont de cateva trucuri. Va vom spune cum
Guta este o boala de nutritie si se manifesta prin crize de artrita acuta, la nivelul
Atunci cand ne-am plictisit de look-ul nostru si vrem sa schimbam ceva, cel mai la indemana
Daca vreti sa vedeti un oras imperial, cu numeroase castele si monumente care dau nastere unui
Comentarii
nu se vad morcovi ci bucati de rosii ; eu am facut reteta si a fost buna
eu am facut si a iesit exceptionala dar am pus usturoiul cu ceapa o data si putin cimbru iar in loc de sare delikat apoi am bagat cratita la cuptor!incercati este foarte gustoasa,mm...
poza corespunde cu reteta??
pai parca se vad si niste morcovi in poza?in reteta nu sunt!