SAVARINA
Ingrediente : 12 oua, 12 linguri de zahar farin, 12 linguri de pesmet, 2 linguri de faina, 1 plic cu frisca, cateva bucati de ciocolata.
Mod de preparare :
Se freaca galbenusurile cu zaharul farin, pana se topeste zaharul. Separat se bat albusurile bine, iar apoi se toarna peste galbenusuri. Se presara cate o lingura de pesmet si cele 2 linguri de faina. Se tapeteaza o cratita, cu ulei si faina, dupa care se toarna compozitia. Dupa ce se raceste compozitia se insiropeaza si se orneaza su frisca si ciocolata.
PISCOTURI CU BUDINCA SI FRISCA
Ingrediente: 1-2 pachete cu piscoturi, 1 plic cu frisca, 1 plic cu budinca, 1 plic de nes, 500 ml lapte, zahar.
Mod de preparare :
Se face siropul: apa cu zahar si la urma se pune 1 plic de ness.
Se fierb 500 ml de lapte si separat se amesteca praful de budinca cu 3-4 linguri de lapte si 2-3 linguri de zahar. Dupa ce a dat un clocot laptele se adauga praful de budica, si se amesteca pe foc timp de 1 min.
Piscoturile se vor aseza pe tava, unul langa altul, dupa care se vor insiropa si se va turna budica. Se orneaza cu frisca si daca doriti si cu fructe.
Pofta buna !
In aceasta perioada renumitele case de moda isi pun in scena colectiile pentru noul sezon. Se
Irina Schrotter, una dintre cele mai cunoscute si apreciate creatoare de moda din Romania, o prezenta
Grea intrebare, avand in vedere ca nu sunt doua persoane cu acelasi tip de par. Oferta