Pe orice masa traditionala de Paste trebuie sa fie oua vopsite, pasca, drob si miel la cuptor si pentru acesta va propun o reteta delicioasa si usor de preparat, cu multe condimente si mirodenii, pe care le puteti gasi foarte usor in comert.
Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 1 bucata de carne de miel, de aproape 2,5 kg.
- 2 linguri de rozmarin proaspat si taiat sau uscat si pisat
- coaja de la o lamaie rasa
- 1 lingurita de piper macinat
- 1/2 de lingurita de cimbru uscat si pisat
- 1/4 de lingurita de condimente
- 2 catei mari de usturoi pisat
- 1 cana de vin rosu (sau daca nu aveti, alb)
Mod de preparare:
Combinati plantele aromatice: rozmarinul, lamaia rasa, piperul macinat, cimbrul, condimentele si usturoiul pisat pana se face un amestec si frecati, cu acest amestec carnea de miel.
Puneti carnea la frigider intre 2 si 12 ore si in acest timp dati drumul la cuptor. Apoi puneti friptura la cuptor si o lasati sa se rumeneasca. Udati cu zeama care se lasa in tava de 2-3 ori cand coaceti si turnati din cand in cand cate putin vin rosu sau alb.
Mentineti friptura la cuptor timp de 2 ore.
Garnisiti cu salata verde, cartofi nature si felioare de muraturi: castraveciori murati, gogosari sau gogonele.
Pofta buna !
Vara si-a facut simtita prezenta si este perioada proprice pentru nunti, prin urmare, viitoarele mirese trebuie
Tendintele in machiaj pentru toamna-iarna 2007-2008 au fost deja puse in scena de casele de moda.
Exercitiile Kegel au fost descrise pentru prima oara de catre medicul Arnold Kegel in anul 1948
Ceaiul depurativ este binevenit dupa mesele imbelsugate care au fost de sarbatori. Din cauza preparatelor bazate pe