Fiidca postul Pastelui a trecut va propun o mancare de conopida cu pui, foarte delicioasa si care nu necesita mult timp de pregatire.
Ingrediente:
- 1 pui mare, o conopida mai mare, 1-2 cepe, 1 lingura de unt, 1 lingura de faina, 2 linguri de smantana, patrunjel verde si sare si dupa preferinte, muraturi sau salata verde.
Mod de preparare:
Dupa ce puiul este curatat si transat, se prajeste cu unt si ceapa data prin razatoare. Pe urma se aseaza intr-o cratita si se pregateste conopida.
Conopida, bine spalata si rupta in bucatele, se pune la fiert in apa cu sare. Nu se lasa decat pana ce da doua clocote, dupa care se pune peste pui. Apa de la conopida nu se arunca deoarece o veti folosi dupa cum urmeaza.
Se pregateste un rantas din unt si faina care se stinge cu apa in care a fiert conopida. Se amesteca cu smantana si se toarna peste pui. Se pune sare dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic timp de un sfert de ora.
Sosul nu trebuie sa fie foarte gros si daca mai scade, se subtiaza cu putina apa in care a fiert conopida. Dupa gust in sos se mai poate adauga putina zeama de lamaie si sa nu uitati de patrunjelul verde.
Puteti sa serviti cu muraturi, castraveti acrii sau gogosari sau cu salata verde.
Pofta buna !
Mezoterapia este o tehnica chirurgicala moderna, care reuseste sa elimine depunerile de tesut adipos, iar cel
Foarte multe doamne si domnisore vor sa stie ce trebuie sa faca pentru a reda frumusetea
Un nou an, un nou sezon, prin urmare noi tentatii. Alege ce ti se potriveste si
Folositi un machiaj pentru plaja cat mai natural, pentru ca bronzul sa fie pus in evidenta.
Comentarii
Multumesc tare mult!! Eu zic ca daca sunt clgoenati sa ii pui fara sa ii fierbi pentru ca oricum se patrund foarte rapid.
superba...
excelenta