Reteta - Legume frantuzesti cuprinde fasole, mazare si ardei copti, care se combina de minune cu untul aromatizat.
Ingrediente :
- 300 g fasole verde, congelata ;
- 300 g mazare, congelata ;
- 4 fire ceapa verde, taiate segmentate ;
- 3 ardei capia, copti si curatati de coaja si seminte ;
- 25 g unt aromatizat cu usturoi ;
- 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat.
Mod de preparare :
Puneti la foc un vas mare cu apa in care adaugati 1 lingurita de sare. In momentul cand apa clocoteste adaugati fasolea verde si apoi mazarea. Lasati la fiert timp de 10-15 minute.
Scurgeti legumele si puneti-le din nou in vas, dupa care adaugati ceapa, ardeiul taiat fasii subtiri si untul aromatizat cu usturoi.
Amestecati si acoperiti vasul cu un capac. Tineti pe foc pana cand totul se incalzeste complet. Presarati la sfarsit sare, piper negru macinat si patrunjelul taiat.
Pofta buna !
Casatoria poate fi atat cel mai frumos lucru care ni se poate intampla in aceasta viata
Vitaminele si proteinele sunt cele mai importante pentru organismul uman si fara acestea am fi predispusi
In continuarea exercitiilor de fitness vom vorbi despre tae-bo pentru sani, avand in vedere ca sanii
Cele mai multe mituri despre ciocolata se refera la faptul ca ciocolata ingrasa. Este foarte adevarat
Multe exercitii pentru gambe necesita depunerea unui efort suplimentar, ceea ce inseamna ca pentru a lucra