Legume frantuzesti

Legume frantuzesti

Reteta - Legume frantuzesti cuprinde fasole, mazare si ardei copti, care se combina de minune cu untul aromatizat.

Ingrediente :

- 300 g fasole verde, congelata ;

- 300 g mazare, congelata ;

- 4 fire ceapa verde, taiate segmentate ; 

- 3 ardei capia, copti si curatati de coaja si seminte ;

- 25 g unt aromatizat cu usturoi ;

- 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat.

Mod de preparare :

Puneti la foc un vas mare cu apa in care adaugati 1 lingurita de sare. In momentul cand apa clocoteste adaugati fasolea verde si apoi mazarea. Lasati la fiert timp de 10-15 minute.

Scurgeti legumele si puneti-le din nou in vas, dupa care adaugati ceapa, ardeiul taiat fasii subtiri si untul aromatizat cu usturoi.

Amestecati si acoperiti vasul cu un capac. Tineti pe foc pana cand totul se incalzeste complet. Presarati la sfarsit sare, piper negru macinat si patrunjelul taiat.

Pofta buna !





Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

  • Fibrom uterin
    Fibrom uterin Fibrom uterin: tumoare benigna, necanceroasa, aparuta prin proliferarea tesutului muscular uterin. De multe ori este descoperit
  • Mancare de post cu castraveti
    Mancare de post cu castraveti

    Cum suntem in postul Pastelui si poate nu stiti ce sa mai gatiti, va propun o

  • Exercitiile Kegel
    Exercitiile Kegel

    Exercitiile Kegel au fost descrise pentru prima oara de catre medicul Arnold Kegel in anul 1948

  • Bronz perfect
    Bronz perfect

    Pentru a avea un bronz perfect trebuie sa tineti cont de anumite sfaturi atunci cand mergeti

  • Alergia solara
    Alergia solara Alergia solara este o afectiune foarta raspandita, in jur de 15% dintre persoane manifestand aceasta sensibilitate
  • Actul sexual de dupa nastere
    Actul sexual de dupa nastere Dupa nastere, organismul femeii sufera o serie de transformari cum ar fi revenirea aparatului genital la