Legume frantuzesti

Legume frantuzesti

Reteta - Legume frantuzesti cuprinde fasole, mazare si ardei copti, care se combina de minune cu untul aromatizat.

Ingrediente :

- 300 g fasole verde, congelata ;

- 300 g mazare, congelata ;

- 4 fire ceapa verde, taiate segmentate ; 

- 3 ardei capia, copti si curatati de coaja si seminte ;

- 25 g unt aromatizat cu usturoi ;

- 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat.

Mod de preparare :

Puneti la foc un vas mare cu apa in care adaugati 1 lingurita de sare. In momentul cand apa clocoteste adaugati fasolea verde si apoi mazarea. Lasati la fiert timp de 10-15 minute.

Scurgeti legumele si puneti-le din nou in vas, dupa care adaugati ceapa, ardeiul taiat fasii subtiri si untul aromatizat cu usturoi.

Amestecati si acoperiti vasul cu un capac. Tineti pe foc pana cand totul se incalzeste complet. Presarati la sfarsit sare, piper negru macinat si patrunjelul taiat.

Pofta buna !





Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin