Se apropie sarbatorile de Paste si asa cum spune traditia pe masa fiecaruia trebuie sa fie friptura de miel, oua rosii, drob, cozonac. Pentru cele care tin foarte mult la masa traditionala le voi propune o reteta pentru a prepara friptura de miel. Foarte multi apreciaza gustul deosebit al carnii de miel, asa ca va nimic nu poate fi mai bun decat o friptura de miel la tava.
Ingrediente:
3kg pulpa de miel, usturoi (7 catei), ulei, sare, piper
Mod de preparare
Carnea de miel spalata si curatata se impaneaza cu usturoi, dupa care se presara cu sare si piper. Se aseaza intr-o tava ( de preferinta inalta), se pune uleiul si o cana de apa rece. Se baga tava la cuptor, la foc mic si din cand in cand carnea se stropeste cu zeama lasata in tava. Se rumeneste bine pe ambele parti si se serveste calda cu diverse garnituri. Merge de minune o salata verde cu ridichii si ceapa verde.
Noutatile cosmetice din decembrie vin sa ne aduca arome si culori de sarbatoare, pentru a ne
Anexita este o inflamatie a trompelor si ovarelor. Foarte multe femei sufera de aceasta afectiune, iar
Postul Pastelui este cel mai aspru post al anului, iar pentru a trece mai usor peste zilele
Hemoroizii sunt varicele venelor ano-rectale. Pot fi externi atunci cand sunt situati in afara anusului si
Ingrijirea pielii pe timpul verii este mai mult decat necesara. Razele ultraviolete, caldura excesiva, apa sarata