Friptura de miel la tava

Friptura de miel la tava

Se apropie sarbatorile de Paste si asa cum spune traditia pe masa fiecaruia trebuie sa fie friptura de miel, oua rosii, drob, cozonac. Pentru cele care tin foarte mult la masa traditionala le voi propune o reteta pentru a prepara friptura de miel. Foarte multi apreciaza gustul deosebit al carnii de miel, asa ca va nimic nu poate fi mai bun decat o friptura de miel la tava.

Ingrediente:

3kg pulpa de miel, usturoi (7 catei), ulei, sare, piper

Mod de preparare

Carnea de miel spalata si curatata se impaneaza cu usturoi, dupa care se presara cu sare si piper. Se aseaza intr-o tava ( de preferinta inalta), se pune uleiul si o cana de apa rece. Se baga tava la cuptor, la foc mic si din cand in cand carnea se stropeste cu zeama lasata in tava. Se rumeneste bine pe ambele parti si se serveste calda cu diverse garnituri. Merge  de minune o salata verde cu ridichii si ceapa verde.





Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

  • Mancati fructele dimineata!
    Mancati fructele dimineata!

    Nu stim sa mancam sanatos si acest lucru reiese din statistici si il relateaza foarte multi specialisti

  • Coafuri cu reflexe minerale
    Coafuri cu reflexe minerale

    Naturaletea si subtilitatea revin in acest sezon pe podiumurile de prezentare, dupa mai multe sezoane in

  • Jolidon
    Jolidon

    Jolidon este una dintre cele mai cunoscute marci romanesti de lenjerie intima si costume de baie,

  • Ceaiul de coada-racului
    Ceaiul de coada-racului

    Coada-racului sau iarba-gastelor, este o planta care prefera solurile umede, crescand pe langa rauri, lacuri si

  • Tunsori care se potrivesc perfect cu forma fetei
    Tunsori care se potrivesc perfect cu forma fetei Indiferent daca forma fetei tale este rotunda, patrata, ovala, ascutita, cu siguranta exista tunsori care iti
  • Patrunjelul
    Patrunjelul

    Foarte putine persoane cunosc faptul ca patrunjelul este o planta terapeutica. Patrunjelul este un excelent stimulator