Drob

Drob Ingrediente:

Ficat, plamani, inima (de la un miel), o ceapa uscata, 2-3 legaturi de ceapa verde, 2 legaturi de patrunjel verde, 2 legaturi de marar verde, 6 oua, o cescuta ulei, pesmet, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

Organele se spala si se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare. Dupa ce au fiert bine se scot si se lasa la racit. Separat se curata ceapa, se spala si se taie in 4 bucati. Mararul si patrunjelul se spala si se taie marunt. Organele (racite in prealabil), ceapa si verdeata se dau prin masina de tocat (sau se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie). Se adauga 4 oua intregi, uleiul, sarea si piperul si se amesteca bine, pana la omogenizare.

Se unge o tava inalta cu ulei, se tapeteaza cu pesmet ( un strat mai gros de pesmet) si se pune intreaga compozitie in tava. Se baga la cuptor si se coace la foc mic aproximativ o jumatate de ora. Se scoate tava si se pun pe deasupra 2 oua batute si verdeata tocata marunt si se mai lasa pana se rumeneste stratul de deasupra. Se serveste rece cu diverse garnituri.

Pofta buna!




Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

  • Placinta cu mere
    Placinta cu mere Ingrediente: Pentru aluat aveti nevoie de: 1 pachet de margarina, unt, 6 linguri de apa calda,
  • Regimul alimentar caracteristic grupei sanguine 0
    Regimul alimentar caracteristic grupei sanguine 0

    Foarte multi nutritionisti sustin ideea ca in functie de grupa sanguina a fiecaruia putem spune daca

  • Eragon
    Eragon Eragon este un film de aventura inspirat din romanul fantastic cu acelasi nume, al lui
  • Ingrijirea picioarelor toamna
    Ingrijirea picioarelor toamna Nisip fierbinte, asfalt incins, clorul din piscina, mersul descult prin iarba... sandale decupate generos. Cam asa
  • Pojar
    Pojar

    Pojar sau rujeola este o boala contagioasa, fiind transmisa numai de catre pacientul infectat. De regula

  • Cantar bebe
    Cantar bebe Cantarul pentru bebelus este important pentru a putea supraveghea saptamana de saptamana sporul ponderal