Cocktail-uri ametitoare

Cocktail-uri ametitoare

Intr-un articol precedent am prezentat cateva cocktail-uri care sunt recomandate daca dati vreo petrecere sau aveti musafiri si vreti sa-i impresionati. In articolul prezent voi continua lista, dar de data acesta cu cateva retete de cocktail-uri ametitoare, care pot fi degustate chiar si in fotoliu in fata televizorului sau cu prietenele, la o mica discutie.

Martini cu pepene galben :

Amestecati 90 ml de Martini, 30 ml de lichior de pepene galben, 15 ml triplu sec, limonada si 7Up. Puneti cateva cuburi de gheata si agitati bine. Turnati intr-un pahar amestecul obtinut si decorati-l cu o felie de pepene galben.

 Orange Splash :

Turnati intr-un shaker peste gheata, 60 ml de Absolut Citron vodka, 30 ml de Cointreau sau triplu sec, fresh de lamaie si fresh de portocale. Agitati bine si inainte de a turna amestecul, umeziti cu ajutorul unei lamai marginea unui pahar, cufundati-l in zahar pentru a da un efect special si apoi turnati compozitia. La final mai adaugati cateva cuburi de gheata dupa care este gata sa fie servit.

Punch de capsuni :

Zdrobiti 3 capsuni proaspete si 3 felii de ananas si adaugati 15 ml de sirop de ananas, 10 ml de sirop de lamaie verde, 10 ml de sirop simplu: o lingurita de zahar dizolvata intr-un pahar cu apa, sii 60 ml de rom alb. Adaugati peste amestec cateva cuburi de gheata si la final garnisiti paharul cu fructe.

Kerasi :

Amestecati cu gheata 60 ml de vodca de piersici, 30 g piure de cirese, 15 ml lichior de cirese si 15 ml de suc de lamaie. Strecurati lichidul obtinut intr-un pahar cu picior si adaugati la final putin vin spumos. Garnisiti paharul cu o cireasa si puteti sa-l serviti.

 

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Obezitatea si anomaliile glandelor endocrine
  Obezitatea si anomaliile glandelor endocrine De cele mai multe ori, obezii dau vina pe proasta functionare a glandelor endocrine pentru a
 • Ingrijirea mainilor
  Ingrijirea mainilor

  Ingrijirea mainilor este foarte importanta si trebuie sa se faca atat in anotimpul rece, cat si

 • Noul Liquid Kiss de la Astor
  Noul Liquid Kiss de la Astor Noul Liquid Kiss de la Astor iti satisface pe deplin nevoia de senzational – un ruj
 • Anexita
  Anexita

  Anexita este o inflamatie a trompelor si ovarelor. Foarte multe femei sufera de aceasta afectiune, iar

 • Decoratiuni interioare pentru Paste
  Decoratiuni interioare pentru Paste

  Sfanta sarbatoare Pascala aduce cu sine multe pregatiri gospodaresti, prepararea specialitatilor culinare dar si curatenia generala

 • Terapie geotermala
  Terapie geotermala

  Cea mai mare noutate in materie de masaj si tratamente antistres este folosirea in combinatie a