• Oua umplute

    Oua umplute

    Pentru a face niste oua umplute cu compozitie picanta, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente : 5-6 oua, 2 galbenusuri, 1-2 linguri de mustar, 100 g de sunca, 1 castravete murat, 1/2 de gogosar, 100 g de ulei, sare si piper.

    Mod de preparare:

    Se fierb ouale tari, se racesc, dupa care se curata si se taie in lungime in 2. Se scoate galbenusul si se imparte in 2. O jumatate de

  • Prajituri gustoase si foarte rapide !

    Prajituri gustoase si foarte rapide !

    SAVARINA

    Ingrediente : 12 oua, 12 linguri de zahar farin, 12 linguri de pesmet, 2 linguri de faina, 1 plic cu frisca, cateva bucati de ciocolata.

    Mod de preparare :

    Se freaca galbenusurile cu zaharul farin, pana se topeste zaharul. Separat se bat albusurile bine, iar apoi se toarna peste galbenusuri. Se presara cate o lingura de pesmet si cele 2 linguri de faina. Se tapeteaza o cratita, cu ulei si faina,

  • Pizza de cartofi

    Pizza de cartofi

    Daca vreti sa mancati o pizza si nu aveti timp sa iesiti in oras, sau aveti musafiri, iata o reteta foarte deliciosa si foarte rapida.

    Aluatul este modificat, deoarece nu este unul clasic : faina, apa calduta, drojdie, sare si zahar, ci contine cartofi.

    Se face aluatul din :

    1/2 Kg. cartofi ; 1 lingura de faina ; 2 oua ; 100 g. branza ; sare ;  piper ; si putin patrunjel.

    Mod de preparare:

  • Drob

    DrobIngrediente:
    Ficat, plamani, inima (de la un miel), o ceapa uscata, 2-3 legaturi de ceapa verde, 2 legaturi de patrunjel verde, 2 legaturi de marar verde, 6 oua, o cescuta ulei, pesmet, sare si piper dupa gust.
    Mod de preparare:
    Organele se spala si se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare. Dupa ce au fiert bine se scot si se lasa la racit.
  • Prajituri de post

    Prajituri de postPlacinta cu ciuperci Ingrediente: 500 g ciuperci, 50 g margarina, 1 ceapa, foi de placinta, sare, piper Mod de preparare: Ciupercile se spala si se taie felii subtiri. Se pune intr-o cratita ulei la incins si se adauga ciupercile, ceapa taiata solzisori, sarea si piperul. Se lasa pe foc pana scade zeama si ingredientele sunt bine inabusite. Se pregateste o tava, se unge cu putina margarina, se tapeteaza cu
Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12