• Cocteiluri

    Cocteiluri

    Pentru cele dornice sa incerce mixuri mai savante, iata cateva retete de cocteiluri foarte renumite.

    Solar :

    Bateti un galbenus de ou foarte proaspat intr-un pahar cu lapte; adaugati un paharut de lichior de fructe - portocale, zmeura, visine - un pahar de rom alb sau coniac si o lingura de zahar pudra. Adaugati 3 linguri de gheata, agitati energic si lasati in frigider 15-30 de minute si veti obtine o

  • Cozonac cu nuca si pere pentru diabetici

    Cozonac cu nuca si pere pentru diabetici

    Foarte multe persoane se confrunta cu diabetul, care este o boala grava, care ataca lent si care necesita o alimentatie foarte stricta si destul de severa, fara dulciuri in exces,  grasimi si sucuri acidulate. Prin urmare, in randurile care urmeaza va propun o reteta de cozonac cu nuca si pere pentru diabetici, care se prepara cu zaharina si anumite ingrediente dietetice.

    Ingrediente:

    - 400 g faina, 1/2 lingurita de sare, 30

  • Prajitura cu fructe

    Prajitura cu fructe

    Un adevarat deliciu, prajitura cu fructe este un desert ideal pentru orice ocazie si pentru orice eveniment, fie ca este pentru aniversarea unei zile onomastice, sarbatorile mari sau pentru musafiri. Este cea mai rapida retete de prajituri si nu necesita coacere.

    Ingrediente:

    - 200 g biscuiti digestivi, 50 g unt, 1 pachet de pudding de vanilie, 25 g nuci, rumenite si tocate, 50 g de ciocolata alba, 500 g de fructe

  • Peste marinat

    Peste marinat

    Daca nu stiti ce sa mai gatiti (si acest lucru se intampla uneori des) va propun peste marinat cu otet, pentru care aveti nevoie de scrumbii sau hering si de diferite mirodenii.

    Pentru a prepara peste marinat cu otet va trebuie: 1 Kg de peste, scrumbii sau hering, 250 ml de apa, 100 ml de otet, 50 ml ulei, sare, o foaie de dafin, boabe de piper, 1 ceapa si o

  • Prajitura streitt

    Prajitura streitt

    Prajitura streitt este numai buna pentru zilele festive, aniversari si pentru musafiri.

    Blatul se prepara din : 150 g de zahar tos, 150 g de nuca macinata, 5 albusuri si o lingura de faina.

     Mod de preparare: Se bat albusurile singure, apoi se adauga treptat zaharul si se bat in continuare pana cand albusul devine mai batos. Se adauga nuca si la urma o lingura de faina. Se coace intr-o tava,

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12