• Pui cu fasole verde

    Pui cu fasole verde

    Ingradiente: 1 kg carne de pui, 1 Kg fasole verde, 2 cepe, 2 linguri pasta de tomate, 2-3 rosii, 3 catei de usturoi, marar, patrunjel, ulei, sare, piper

    Mod de preparare: Carnea se va spala, curata si taia in bucati mici, dupa care se va pune la prajit intr-o cratita in care se afla ulei incins. Se va adauga ceapa taiata marunt si se va rumeni impreuna cu bucatile de pui.

  • Pregatiti carnea intr-un mod cat mai sanatos!

    Pregatiti carnea intr-un mod cat mai sanatos!

    Bucataria traditionala se bazeaza in general pe mancaruri bogate in grasimi. De multe ori carnea se pregateste prin prajire in mult ulei, se gateste cu multa ceapa, iar cele mai frecvente garnituri sunt ardeii iuti si muraturile. Stomacul si intestinele vor avea de suferit, boli precum gastritele cu hiperaciditate si colitele sunt din ce in ce mai frecvent intalnite. Schimbati-va regimul alimentar si incercati sa consumati cat mai mult carne

  • Racoreste-te cu inghetate delicioase!

    Racoreste-te cu inghetate delicioase!

    Inghetata de fragi
    Ingrediente: 500 g fragi, 150 g zahar, 500 g smantana, 250 g frisca, suc de la o lamaie
    Mod de preparare: Se spala fragii, se curata de codite, dupa care se pun intr-o strecuratoare acoperita cu tifon si se zdrobesc bine, lasand sucul sa curga intr-un vas. Sucul obtinut se amesteca cu zaharul pana se dizolva bine. Se adauga smantana si frisca si se amesteca

  • Retete de vara pe baza de peste

    Retete de vara pe baza de peste

    Rosii umplute cu ton
    Ingrediente: 6 rosii, 200 de grame ton in ulei, 500 g mazare, 1 ceasca sos de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, sare si piper dupa gust.
    Mod de preparare: Se aleg 6 rosii tari, cu o forma cat mai rotunda, li se taie un capac si se scoate miezul cu ajutor unei lingurite. Apoi, se cufunda in pa clocotita, si sarata timp de doua

  • Cocteiluri la minut

    Cocteiluri la minut

    Imbinarea reusita a aromelor fac din cocteil o bautura savuroasa si apreciata mai ales in sezonul cald. Si pentru ca vara se apropie, va propunem cateva retete simple dar foarte reusite. Cocteilurile pot fi atat fara dar si cu alcool. Ramane sa alegeti voi care vi se potrivesc mai bine!

    Cocteil savuros

    Ingrediente: 300 ml suc de morcovi, 2 portocale, o lamaie, un iaurt mare, 4 linguri miere, coburi de

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12