• Plante ornamentale

  Plante ornamentale

  Revin in acest articol la plante ornamentale de dimesiuni de 1-3 m, care sunt relativ usor de intretinut si care sunt recomandate caselor spatioase. Daca doriti sa schimbati aspectul casei sau a balconului / terasei / gradinei dumneavoastra sau daca doriti sa creeati o ambianta deosebita, o puteti obtine cu ajutorul unor plante ornamentale, care sunt nu numai de decor ci si de "improspatare a aerului" locuintei.

  In continuare va voi da

 • Plante uriase

  Plante uriase

  Daca aveti case spatioase, gradini sau terase destul de incapatoare, optati pentru plante uriase intre 1 si 3 m, care sunt destul de usor de ingrijit si carora le trebuie un minim de conditii. Aceste plante se gasesc in ghivece si sunt foarte apreciate pentru calitatile lor estetice, singurul inconvenient este acela ca sunt destul de costisitoare.

  Daca va doriti sa va amenajati casa, curtea sau spatiul liber cu ceva exotic,

 • Cum sa pastrati plantele sanatoase

  Cum sa pastrati plantele sanatoase

  Plantele sunt amenintate de diverse boli si daunatori si trebuie sa invatati cum sa pastrati plantele sanatoase si frumoase, depistand la timp bolile. Trebuie sa stiti ca udarile in exces, umiditatea redusa din aer si lumina insuficienta fac plantele foarte vulnerabile la aparitia daunatorilor si a bolilor, in perioada de repaus.

  Trebuie sa le examinati periodic pentru a detecta la timp o posibila imbolnavire sau aparitie a vreunui daunator. Pentru a preveni

 • Spic auriu sau Pachystachys lutea

  Spic auriu sau Pachystachys lutea

  Spic auriu sau Pachystachys lutea face parte din familia Acantacee si este de provenienta sud-americana. Este o planta care se planteaza foarte usor si creste pana la o inaltime de 60 de cm..

  Iarna este foarte important sa fie protejata de ger, de curentii de aer si sa i se asigure minim 13 grade Celsius.

  Pamantul trebuie sa fie umed, nu imbibat si mentinerea umeda a pamantului din ghiveci este o

 • Bambus

  Bambus

  Pentru a schimba aspectul locuintei dumneavoastra alegeti una dintre cele mai cautate plante. Este vorba despre bambus, care poate fi cumparat cu radacina, pentru a-l pune intr-un vas sau chiar in ghiveci. Sunt la moda aranjamentele de bambus in forma de piramida, de forme geometrice impletite sau sub forma de perete.

  Bambusul a ajuns sa inlocuiasca florile din glastra, deoarece si acesta sta in recipient cu apa, insa are o viata indelungata si

Pagini 1 2 3 4


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete