Tavanul fals

Tavanul fals

Daca va confruntati cu probleme de genul fisuri ale tavanului sau daca tavanul dumneavoastra este mai vechi si s-a cojit sau v-au inundat vecinii si s-a facut o pata mare si urata va recomand tavanul fals, usor de aplicat si foarte la moda in casele mari.

In comert se gaseste tavanul fals sub forma de placute, de diferite marimi - 1 m sau chiar si mai mult, depinde de lungimea si marimea tavanului dumneavoastra, si in diferite culori: alb, bej, gri sau chiar culori mai aprinse si cu diferite modele si la un pret destul de convenabil.

Primul avantaj al tavanului fals este acela ca este deosebit de estetic, apoi ca se intretine foarte usor, prin spalarea cu buretele cu apa calduta si detergent, dupa care se limpezeste cu apa simpla.

Isi pastreaza albul  luciul chiar daca aveti in casa soba. Camerele devin mult mai calduroase in caz ca deasupra aveti pod sau mansarda.

Un lucru important de retinut este ca la acest tavan nu trebuie sa lipseasca profilele din ipsos. Placutele se pot aplica nu numai cu adezivul special dar si cu o pasta din ipsos si aracet, aplicata cu un spaclu pe placa, din loc in loc.

Daca aveti lustra in centrul camerei, placutele se aplica incepand de la aceasta. Daca aveti alt model, incepeti aplicarea dintr-o parte a camerei. Si pentru a da o estetica noua si sofisticata in casa, in loc de lustra pune un spot mobil.

 

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Reflexoterapie
  Reflexoterapie

  Despre reflexoterepie se poate spune ca este o tehnica de masaj foarte veche si care are

 • Patrunjelul
  Patrunjelul

  Foarte putine persoane cunosc faptul ca patrunjelul este o planta terapeutica. Patrunjelul este un excelent stimulator

 • Mici trucuri pentru un machiaj perfect
  Mici trucuri pentru un machiaj perfect Machiajul face parte din viata noastra, ne face mai frumoase, ne scapa de semnele de oboseala,
 • Problemele sexuale ale femeilor casatorite
  Problemele sexuale ale femeilor casatorite Un studiu realizat in Anglia, relateaza faptul ca dupa cativa ani de la casatorie femeile se
 • Flori pentru ea
  Flori pentru ea Eden SPA ofera „Flori pentru ea”, un cadou cu uleiuri esentiale de lavanda si miere, creat
 • Martisoare, martisoare
  Martisoare, martisoare Martisorul bate la usa insa iarna nu vrea sa plece si gata. Vrea sa ne arate