Tavanul fals

Tavanul fals

Daca va confruntati cu probleme de genul fisuri ale tavanului sau daca tavanul dumneavoastra este mai vechi si s-a cojit sau v-au inundat vecinii si s-a facut o pata mare si urata va recomand tavanul fals, usor de aplicat si foarte la moda in casele mari.

In comert se gaseste tavanul fals sub forma de placute, de diferite marimi - 1 m sau chiar si mai mult, depinde de lungimea si marimea tavanului dumneavoastra, si in diferite culori: alb, bej, gri sau chiar culori mai aprinse si cu diferite modele si la un pret destul de convenabil.

Primul avantaj al tavanului fals este acela ca este deosebit de estetic, apoi ca se intretine foarte usor, prin spalarea cu buretele cu apa calduta si detergent, dupa care se limpezeste cu apa simpla.

Isi pastreaza albul  luciul chiar daca aveti in casa soba. Camerele devin mult mai calduroase in caz ca deasupra aveti pod sau mansarda.

Un lucru important de retinut este ca la acest tavan nu trebuie sa lipseasca profilele din ipsos. Placutele se pot aplica nu numai cu adezivul special dar si cu o pasta din ipsos si aracet, aplicata cu un spaclu pe placa, din loc in loc.

Daca aveti lustra in centrul camerei, placutele se aplica incepand de la aceasta. Daca aveti alt model, incepeti aplicarea dintr-o parte a camerei. Si pentru a da o estetica noua si sofisticata in casa, in loc de lustra pune un spot mobil.

 

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Moda pentru primavara 2008
  Moda pentru primavara 2008

  Moda pentru primavara 2008 se caracterizeaza in primul rand prin stilul minimalist al tinutelor, prin culorile

 • Rochii de ocazie
  Rochii de ocazie Alegeti rochii de ocazie care sa va reprezinte stilul si in care sa va simtiti bine.
 • Dieta `calorii negative`
  Dieta `calorii negative`

  Dieta "calorii negative" este recomandata in cazul in care nu mai puteti tine o dieta obisnuita. Ea se refera

 • Ceasul, un accesoriu la moda
  Ceasul, un accesoriu la moda

  Ceasul are un loc bine stabilit printre accesoriile femeilor. Fie ca sunt simple sau cu diferite

 • Chirurgia estetica
  Chirurgia estetica Chirurgia estetica a depasit bariera necesitatii medicale, interventiile chirurgicale estetice precum marirea sanilor, modificarea formei nasului,
 • Rulouri cu spanac
  Rulouri cu spanac

  Rulourile cu spanac sunt gustoase si se prepara destul de usor. Spanacul se gaseste din belsug