Tavanul fals

Tavanul fals

Daca va confruntati cu probleme de genul fisuri ale tavanului sau daca tavanul dumneavoastra este mai vechi si s-a cojit sau v-au inundat vecinii si s-a facut o pata mare si urata va recomand tavanul fals, usor de aplicat si foarte la moda in casele mari.

In comert se gaseste tavanul fals sub forma de placute, de diferite marimi - 1 m sau chiar si mai mult, depinde de lungimea si marimea tavanului dumneavoastra, si in diferite culori: alb, bej, gri sau chiar culori mai aprinse si cu diferite modele si la un pret destul de convenabil.

Primul avantaj al tavanului fals este acela ca este deosebit de estetic, apoi ca se intretine foarte usor, prin spalarea cu buretele cu apa calduta si detergent, dupa care se limpezeste cu apa simpla.

Isi pastreaza albul  luciul chiar daca aveti in casa soba. Camerele devin mult mai calduroase in caz ca deasupra aveti pod sau mansarda.

Un lucru important de retinut este ca la acest tavan nu trebuie sa lipseasca profilele din ipsos. Placutele se pot aplica nu numai cu adezivul special dar si cu o pasta din ipsos si aracet, aplicata cu un spaclu pe placa, din loc in loc.

Daca aveti lustra in centrul camerei, placutele se aplica incepand de la aceasta. Daca aveti alt model, incepeti aplicarea dintr-o parte a camerei. Si pentru a da o estetica noua si sofisticata in casa, in loc de lustra pune un spot mobil.

 

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Justin Timberlake
  Justin Timberlake

  Este cel mai faimos si indragit cantaret american pop-R&B si mai nou si actor si se

 • Prima experienta sexuala
  Prima experienta sexuala

  Esti pregatita pentru primul contact sexual? Raspunsul la intrebare nu este unul simplu. Sunt foarte multi

 • Terapie geotermala
  Terapie geotermala

  Cea mai mare noutate in materie de masaj si tratamente antistres este folosirea in combinatie a

 • Cizme la moda pentru iarna 2006-2007
  Cizme la moda pentru iarna 2006-2007 Cizmele pentru iarna 2006/2007 se incadreaza intr-o nota romantica, avand forme rotunjite si fiind usor accesorizate
 • Eficienta unui triplu test
  Eficienta unui triplu test

  Examenul denumit triplu test nu da un rezultat care sa infirme sau sa confirme un diagnostic,

 • Cauzele aparitiei alergiei solare
  Cauzele aparitiei alergiei solare Alergia solara se manifesta prin apariatia unor eruptii cutanate insotite de mancarime, atunci cand pielea vine