Tamplaria din aluminiu

Tamplaria din aluminiu Pierderile de caldura prin intermediul ferestrelor reprezinta aproximativ 25-30% din totalul pierderilor de caldura din locuintele nostre. Solutia cea mai buna pentru o cat mai buna izolare termica, este oferita de tamplaria din aluminiu cu geam termoizolant (termopan).

Acestea sunt destul de costisitoare, dar costul se amortizeaza prin economiile facute pe seama incalzirii, deoarece tremopanul reduce substantial cheltuielile necesare pentru incalzire.

Cele doua folii de geam vidate impreuna cu tamplaria din aluminiu asigura izolare termica si fonica, etansare perfecta, un plus de confort si va ofera un aspect placut si foarte deosebit al locuintei. Prevazute cu sisteme moderne de inchidere, ferestrele se inchid etans, actionand ca izolant perfect impotriva curentilor de aer si prafului, iar profilele exclud formarea condensului.

Acest sistem, este garantat peste 30 de ani, este foarte rezistent la intemperii, substante chimice, raze ultraviolete sau imbatranire.

Intretinerea tamplariei din aluminiu cu geam termopan, se face intr-un mod foarte simplu, prin spalarea cu orice produs de curatat geamurile si implicit orice detergent.

Puteti sa solicitati ca geamul sa fie prevazut cu folie speciala reflectorizanta sau antiefractie.

Daca v-ati hotarat sa faceti aceasta schimbare, trebuie sa umpleti si sa izolati golurile ramase in urma montarii noilor ferestre cu spuma poliuretanica, prin urmare trebuie sa aveti un astfel de produs la indemana.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Transpiratie excesiva
  Transpiratie excesiva Prin transpiratie organismul elimina o serie de toxine si isi regleaza temperatura, mentandu-o constanta pentru buna
 • Cum se stabileste valoarea diamantelor
  Cum se stabileste valoarea diamantelor Valoarea diamantelor se stabileste in functie de patru parametrii, indicatori care mai poarta numele de sistemul
 • Ceaiuri pentru calmarea tusei
  Ceaiuri pentru calmarea tusei

  O serie de plante medicinale ajuta organismul sa treaca mai usor peste virozele din acest seon

 • Blood Diamond
  Blood Diamond

  Drama Diamantul sangeriu (Blood Diamond), regizata de Edward Zwick (Ultimul Samurai),  se petrece in Sierra Leone

 • Winsor Pilates
  Winsor Pilates

  Winsor Pilates este un program de fitness pentru slabit care se bucura de un mare succes

 • Rochii pentru o seara perfecta
  Rochii pentru o seara perfecta Indiferent de evenimentul pentru care cauti o rochie, Cristallini Boutique iti poate oferi rochii de seara,


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete