Tamplaria din aluminiu

Tamplaria din aluminiu Pierderile de caldura prin intermediul ferestrelor reprezinta aproximativ 25-30% din totalul pierderilor de caldura din locuintele nostre. Solutia cea mai buna pentru o cat mai buna izolare termica, este oferita de tamplaria din aluminiu cu geam termoizolant (termopan).

Acestea sunt destul de costisitoare, dar costul se amortizeaza prin economiile facute pe seama incalzirii, deoarece tremopanul reduce substantial cheltuielile necesare pentru incalzire.

Cele doua folii de geam vidate impreuna cu tamplaria din aluminiu asigura izolare termica si fonica, etansare perfecta, un plus de confort si va ofera un aspect placut si foarte deosebit al locuintei. Prevazute cu sisteme moderne de inchidere, ferestrele se inchid etans, actionand ca izolant perfect impotriva curentilor de aer si prafului, iar profilele exclud formarea condensului.

Acest sistem, este garantat peste 30 de ani, este foarte rezistent la intemperii, substante chimice, raze ultraviolete sau imbatranire.

Intretinerea tamplariei din aluminiu cu geam termopan, se face intr-un mod foarte simplu, prin spalarea cu orice produs de curatat geamurile si implicit orice detergent.

Puteti sa solicitati ca geamul sa fie prevazut cu folie speciala reflectorizanta sau antiefractie.

Daca v-ati hotarat sa faceti aceasta schimbare, trebuie sa umpleti si sa izolati golurile ramase in urma montarii noilor ferestre cu spuma poliuretanica, prin urmare trebuie sa aveti un astfel de produs la indemana.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Fete frumoase
  Fete frumoase

  Sablonul de fete frumoase este dat acelor domnisoare care se incadreaza in masurile ideale: inaltimea peste 1,70

 • Reteta mucenici (macinici)
  Reteta mucenici (macinici)

  Fiindca pe 9 martie se sarbatoresc cei 40 de Mucenici (cei 40 de Sfinti mucenici sarbatoriti

 • Dieta vegetariana
  Dieta vegetariana Este mai sanatoasa dieta vegetariana fata de o dieta normala? Depinde ce intelegem prin a fi
 • Varna
  Varna

  Varna este una dintre destinatiile pentru cei carora le plac calatoriile si locurile noi. Este un

 • Paco Rabanne
  Paco Rabanne Paco Rabanne Ultraviolet Eau De Parfum
  Ultraviolet este o celebrare a intimitatii si
 • Parodontax - un ajutor pentru o sarcina usoara
  Parodontax - un ajutor pentru o sarcina usoara Sarcina inseamna, in primul rand, schimbare – a stilului de viata, a prioritatilor, a corpului. Cele